Reklam Alanı

26 Eylül 2012 Çarşamba

Dişlerinizi beyaz tutmak için ne yapılmalı

beyaz dişlere sahip olmak
Beyaz dişler çekici bir gülümseme için çok önemli olan ve hiçbir şey çekici bir gülümseme olması daha bu gün hayatımızın bir varlığın daha fazladır. Biz güzel beyaz dişleri ile doğan, ama biz sadece bir ömür boyu sürecek olan bir kalıcı set olsun. Edilir Kaçınılmaz onlar daha az saydam hale geldikçe bizim dişler, yaşla birlikte biraz koyulaştırmak için eğiliminde olacaktır
, ve biz küçük yapabilirsiniz doğal bir süreçtir hakkında.

Orada mümkün olduğunca beyaz olarak dişlere tutmak için yapılabilecek şeyler olsa, ve bu iki temel ilke etrafında döner: dişlerimizi temiz tutmak ve gıda kaçınarak içecek ve renk atmasına neden olur alışkanlıkları.


Günlük bizim dişler üzerinde biriken yapışkan plak tabakası çeker ve diş yüzeyleri hemen yanındaki lekeleri tutar çünkü bizim dişleri temizlemek tutulması esastır. Artık plak büyük lekeleri yavaş yavaş olacağı şans nüfuz diş yüzeyinin emaye ve sabit ve kalıcı olacaktır. Diş minesi, sert olmasına rağmen, su geçirmez değildir. Bu nüfuz etme ve küçük moleküller emme izin verecek bir kristal yapı oluşur.


Bizim diş üzerinde plak tabakası çok değil sadece lekeleri, ama bakteri barındırır ve bunlardan bazıları ön dişlerde kahverengi veya beyaz emaye alanları bozan yol açar çürümesine neden olabilir. Çürüme süreci gelişmeler yeterince ihlal ederse emaye sadece diş hekimi düzeltebilirim, o zaman çirkin bir koyu yama sonuçlar. Bu çürüme tatlı yiyecek ve içecekler yolunda çok kaçınarak ilk etapta bir beklemeye girmemesine esastır.

Dişlerini temizlemek için en iyi yolu, bir diş fırçası ve her ikisini de kullanarak, sistematik ve kapsamlı bir yöntem olduğunu diş ipi. Eğer sıradan bir diş fırçası kullanıyorsanız önce dişlerin ısırma kenarına doğru dikey uzun vuruşları izlediği, kısa, titreşimli vuruş ile sakız kenarında plak çıkarmak için çalışmalısınız.

Bu zaman içinde aşırı duyarlılık neden diş aşınma şaşırtıcı miktarda neden, çünkü mutlak minimum yatay fırça darbeleri tutmak en iyisidir. Eğer bir güç fırça kullanıyorsanız sadece karşı tutmak gerekir dişler bu plak fırçayla sağlamak için yeterince uzun, 10 saniye her yerde söylüyorlar. Fırça Hangi tür ağız bir köşesinde başlar ve yavaş yavaş, sırayla her dişin her yüzeyinin dikkat ederek, yol boyunca çalışmalıdır kullanarak konum.

Bu, tüm dişleri kapsayan sağlamak için fırçalama iken bir aynaya bakmak esastır. Fırçalanmış olması, parmaklar arasındaki gergin tutulan küçük bir uzunluğu kullanarak ipi için zaman bunu, sen diş yüzeyleri ve uzak kapalı plak kazımak için, burada çalışıyoruz dişlerin ısırma yüzeyleri için sakız kenarından yukarıya doğru kayar bkz-testere hareketleri yapmak istiyorum, ama oldukça temiz, süpürme hareketi dikey sakız yukarı yok kenarı .

Bu günlük rutin tercihen iki kez, en az bir kez bir gün içinde yapılması gerektiğini, ve sen ilk önce bu iyice temizlemek için dışarı başladığınızda fark daha fazla zaman alabilir. Bu uygulama olsa daha kolay ve daha hızlı hale gelir, ve kesinlikle buna değer!

Duman (yanı cildiniz gibi), yavaş yavaş dişleri koyulaştırır çünkü beyaz, sigara gibi alışkanlıkları kaçınarak dişlerinizi tutmanın ikinci bölümü. Kendilerini parlak Gıdalar renkli zerdeçal oldukça belirgin diş leke gibi, böylece köriler dikkatli olmak ve sevmeye ihtiyacım var.

Çay, kahve ve kırmızı şarap gibi içecekler de dişleri boyanması için kötü üne sahip ve çoğumuz için ana sanıklar vardır. Kahvenizi siyah içerseniz, o zaman özellikle şunlardır duyarlı kararmış dişleri için. İyi haber size renk solmasına bileşiklerin çok aslında diş minesi sızmış önce lekeli filmi kaldırabilirsiniz her gün gerçekten iyi diş temizliği ise bu lekeleri, derhal böylece kalıcı hale kalmamasıdır.

Dikkatli, düzenli diş temizliği ve verimli diş tutmak için anahtardır doğal beyaz. Eğer onlara yardım etmek istiyorsan, tabii ki arada bir bazında bir ev beyazlatma kiti kullanabilirsiniz, ancak bu tür Sıfır Peroksit sistemi gibi saygın birini kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder