Reklam Alanı

6 Ocak 2013 Pazar

Kanser ve Sonrasi Cinsel Yaşam

kanser sonrası cinsel yaşam
Kanser ve Sonrası Cinsel Yaşam

Kanser çağın en sık görülen hastalığı. Çoğu kadınında korkulu rüyası. Özellikle kadın hastalıkları ile bağlantılı kanser türlerinin ardından cinsel yaşama geri dönmekte zorlanan kadınların evliliklerinde ve birlikteliklerinde bazı sarsıntılar oluşabilmekte. Elbetteki partnerin desteği ve anlayışı büyük bir role sahip, ancak sizinde kendinize bir şans tanımanız gerekiyor.

Kapıları Kapatmayın !
Canınız çok sıkkın olabilir. Yaşadıklarınız size partneriniz ile aranıza bir uçurum girmiş gibi hissettiriyor da olabilir. Ama unutmayın ki siz hale bir kadınsınız ve devam eden bir hayatınız var. Bununda yanında devam eden bir ilişkiniz var.Kadınların erkekler kadar cinsel yaşama ihtiyaçlarının olmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Cinsel mutluluğun hayatımızda çok büyük önemi olduğu gerçeği her geçen gün daha çok kanıtlanmakta.


İletişimi Bırakmayın !
Önce doktorunuz sonra partneriniz ile endişeleriniz ve duygularınız hakkında konuşmak kesinlikle doğru bir yaklaşımdır. Neler hissettiğini anlatmak çözümlere ulaşmakta büyük rol oynar. İlk başlarda hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünebilirsiniz ama elbetteki öyle olmayacaktır. Birlikte bolca zaman geçirip bu konuda aklınızda olan tüm kaygılardan bahsederseniz hem yakınlaşacaksınız hemde sorunları birlikte çözeeksiniz.

kanser-sonrasi-cinsel_220

Dokunmanın Büyüsünü Keşfedin !
Cinsel yaşam dokunmaktan başlar aslında. Birbirinizi hissetmek herşeyin eskisi gibi olabileceğini daha kolay fark etmenize yardım eder. Bedeninizde belirgin değişiklikler olabilir ama duygularınız aynıdır. Sevdiğiniz adama karşı isteğiniz ve arzunuzda farklılıklar hissediyor olsanız bile bunun geçici olduğunu unutmamalı aranıza görünmeyen bir duvar koymamalısınız. 
Bedeninize Sahip Çıkın !Bedeninizdeki değişikliklerin kendinize özen göstermemenize yol açmasına izin vermemelisiniz. Operasyon sonrası oluşan değişiklikler ile yaşamayı öğrenmek ve gerekli çözümleri üretmek gerekiyor. Sadece bir sevgiliniz olduğu için değil, kendinizi güzel görmenin öneminden dolayıda bunu yapmalısınız. Beslenmenize ve egzersizlerinize önem vererek hem sağlığınızı hem güzelliğinizi korumuş olacaksınız.

Yeni Noktalar Keşfedin !
Operasyon sonrası olan değişikliklere alışmak her zaman kolay olmayabilir. Bunları dert etmek ve hayatınızı kabusa çevirmek yerine bedeninizi tanımayı seçip, farklı zevk noktaları keşfetmeyi deneyebilirsiniz. Emin olun partnerinizde bu oyundan çok hoşlanacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder