Reklam Alanı

19 Ağustos 2012 Pazar

Kara Noktalar ve Lekeler İçin Ana Telafiler

Cilt Lekeleri
Hiper pigmentasyon koyu cilt lekeleri için nedenlerinden biridir. Deri sert hava koşulları veya kirliliğe maruz kaldığında, bu yüz ve dış çevre koşullarına maruz kalması vücudun diğer kısımlarında koyu lekeler oluşturabilir. Ciltteki melanin oluşumu artan yaşla birlikte azalmaktadır gibi diğer durumlarda, yaşı da, bunun için bir neden olabilir. Akne aynı zamanda cilt üzerinde koyu lekeler için bir neden oluşturur. Ancak, her zaman olmaz. Akne Çoğu zaman cilt üzerinde bir iz bırakmadan kaybolur. Diğer durumlarda, akne el ile sık sık dokunulduğu zaman, onu daha da enfekte yapmak ve o iyileşince bir iz bırakabilir.

Bazen de ayakları üzerinde koyu lekeler alabilirsiniz. Bu cilt sorunu bir türüdür. Bu 40 yaş geçti hem açık tenli veya koyu tenli bir kişi olur. Böylece, bacaklar üzerinde kahverengi lekeler aslında karanlık noktalar değildir, ancak belirtileri yaşlanma. Eğer büyüdükçe, vücudunuzun daha fazla melanin üretmeye başlar, hangi cilt karanlık sorumlu bir pigmenttir. Sun noktalar da ayakları üzerinde koyu lekeler için bir neden olabilir. Aşağıda koyu lekeler için bazı ev ilaçları tartışılmıştır.

Kara Noktalar için Ana Telafiler

Eğer kara noktalar giderilmesi için kullanabileceğiniz bazı basit ev ilaçları vardır. Bir soğan rendelenir ve tülbentten geçirilerek suyu sıkmak. Şimdi soğan suyu, sirke, iki çay kaşığı hakkında eklemek. Pamuklu bir tomar batırın ve etkilenen oylandı yüzünüzde noktalar sıvı uygulanır. Size bazı sonuçlar görene kadar günde iki kez bu sıvı uygulayın.

Başka bir yöntem yumusayana kadar nohut 1/3 su bardağı kaynamakta olan. Bundan sonra, bir miktar su ile ezin kadar. Bu nohut ve sudan oluşan bir macun elde ölçüde su ekleyin. Kahverengi lekeler üzerine bu hamur uygulayın ve kadar kurur bırakın. Bu kurudu alır sonra, ılık su ile yıkayabilirsiniz. Bu günlük tekrarlayın ve karanlık noktalar aydınlatılır alacak gibi, yüzünüzün görünümünü bir değişiklik göreceksiniz. E vitamini Eğer yüzünüzde koyu lekeler kaldırmak için olabilir iyi bir ekidir. Hap şeklinde o var ya da yüzünüzde bazı E vitamini ile zenginleştirilmiş krem ​​uygulayabilirsiniz ya. Yüzünüzde hindistan cevizi yağı veya hint yağı uygulamak da akne etkisini hafifletmek için yardımcı olabilir.

Kara noktalar da sık sık güneş çıkmalıyız insanların güneş ışınlarının neden olabilir. Güneşin bir etkisi olarak, karanlık noktalar sürekli güneşin UV ışınlarına maruz kalan bölgelerde görünebilir. Eğer güneşte dışarı olsun önce yüzünüzde bir güneş koruyucu losyon uygulamak zararlı güneş ışınlarından kendinizi korumak için çok yardımcı olabilir. Güneş ekran krem ​​düzenli kullanımı UV ışınlarının diğer etkilerinden cildinizi güvende tutacak. Ancak, bu minimum SPF 15 sınıf bir güneş ekran losyon kullanın ve evden çıkmadan vücudun tüm maruz kalan parçalar, 20 dakika uygulanması gerektiğini gereklidir.

Koyu lekeler için başka çare kara noktalar var vücudun tüm açık bölümlerinde lor başvurabilir. Bu noktalar hafifletmek için yardımcı olacaktır. Aynı zamanda cildinizi yumuşatmaya yardımcı olur. Hatta, soğan ve limon ile bir macun yapmak ve yukarıda anlatıldığı gibi aynı şekilde kullanabilir. Vücudunuzun üzerinde koyu lekeler hafifletmek için yardımcı olarak meyan düzenli alımı da yararlı olabilir. Soya cildi güneş hasarı onarmak için inanılır gibi, kremler ve soya kullanan nemlendiriciler kullanın. Ayrıca bal salçası, limon suyu kullanın ve koyu lekeler hafifletmek için lor olabilir. Yüzünüze sürün ve kurumasını sağlayınız. O kurur sonra, soğuk suya batırılmış bir pamuk tıpa ile yıkayın.

Kara noktalar için bu ev ilaçları size yardımcı kanıtlamak umuyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder