Reklam Alanı

19 Ağustos 2012 Pazar

Saç Nakli Cerrahisi

Bu saç kaybı kontrol hangi aracılığıyla bir dizi yöntem mevcuttur. Bazı topikal kremler çok etkili olabilir piyasada mevcuttur. Onlar ancak iyi bir krem ​​bulmak zor ve biz sadece sürekli arayarak bizim zaman harcayamam saçlara yeni bir hayat verebilirsiniz. Bu nedenle saç nakli ameliyatı saç tedavisi için yararlı olabilir en etkili yöntemlerden biridir. Ancak her türlü sorun değil yüz, böylece bu alanda bir uzman dikkate emin olmak için önemlidir.

Saç nakli cerrahisi farklı tip biridir. En sık uygulanan cerrahi bir şerit hasat olduğunu. Bu saç restorasyon prosedürü için alışılmış bir yöntem olarak adlandırılır. Burada, sağlıklı bir saç şerit bir ucundan alınır ve aşırı saç kaybı bu bölümler için kullanılır. Foliküler ünite nakli olarak adlandırılan başka bir yöntemi vardır. Bu saç dökülmesi sorunları işlemek için en yeni tekniklerden biridir. Mikroskopik köklerinin saç büyümesi için bu teknik kullanılmıştır.

Bu saç nakli cerrahisi veya gerektiren her şeyden önce dikkate almak önemlidir. Biz en kısa sürede sorunu çözmek ve bazen bunun için kısa kesilmiş almak ister gibi bu insanın doğasında vardır. Ancak sorunu çözmek olmayabilir, bu nedenle tamamen kontrol edilmesi gereklidir. Saç nakli ameliyatı herkes için değildir. Erkekler ve kadınlar saç derisi yapısı farklı tür var. Çoğunlukla bu ameliyat gerektiren erkekler. Kadınlar genelde ince saç sorunu var. Bu nedenle kasa bir kişi göre değişebilir. Siz herhangi bir karar almadan önce aile doktorunuza danışabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder