Reklam Alanı

20 Ağustos 2012 Pazartesi

Şiddetli Diş Ağrısı Nedenleri

Genel bir kural olarak, ebeveynler onlar büyümeye ve olgun gibi pek çok farklı şeyler çocukları öğretim sorumludur. Bu gelişimsel yıllarda, en temel ama önemli derslerden biri dişlerini özeni nasıl çocuk öğretiyor. Bu çocukların diş ilk seti almak ve aynı zamanda onların yetişkinlik boyunca bakım onlara yardımcı olur zaman gerekli temel bilgilerdir. Dinlemek ve ebeveynlerinin tavsiyelerine uymak isteyenler için, çok şiddetli diş ağrısı dahil olmak üzere farklı diş sorunları çeşitli önlemek edebiliyoruz. Ağrı nedenleri çok farklı temel koşullar gelebilir çünkü Bazen, ancak, diş ağrısı kaçınılması mümkün değildir. Bu nedenlerden bazıları çürükleri, apseler, ağız yaralanma veya çene, sinüzit dahil veya kadınlarda erken bir kalp krizi belirtisi olabilir.

Diş Çürükleri

Yukarıda belirtildiği gibi, şiddetli diş ağrısı nedenidir boşluklar olduğunu. Kaviteler dişlerin küçük delikler veya bozulma olarak tarif edilebilir. Bu küçük delik ve çürüme karbonhidratlar ile farklı türde gıdalar (örneğin şeker, kek, soda, makarnalar ve karbonhidrat başka tür) yeme gelebilir. Kişi her yemek veya aperatif sonra dişlerinizi fırçalayın yoksa bu gıdalar tamamen kaçınılmalı ancak zorunda değilsiniz, onlar yenmemesi gerekir.

Ayrıca, boşlukları önlemek için en iyi yollarından biri bir düzenli olarak diş hekimi ziyaret edecek. Örneğin, Pediatrik Diş Hekimliği Amerikan Akademisi'ne göre, bir çocuk en az yılda iki kez, bir check-up için onların diş hekimine gitmelisiniz. Çocuk diş çürüğü daha yüksek bir risk altında olup olmadığını bazı durumlarda, diş hekimi ek ziyaretler önerebilir.

Apse

Şiddetli diş ağrısı da bir apse diş sahip gelebilir. Bir apse diş kökleri de enfeksiyon olan bir diş olarak tarif edilebilir. Bir apse dişin normal şekilde tedavi edilmeyen dişler neden olur. Bunlar kırılmış veya çatlamış oylandı dişleri vardır. Bir apse diş oldu herkes neden olduğu yoğun ve dayanılmaz ağrı kanıtlamak olabilir. Bu durumlarda, birey olarak en kısa sürede kendi diş hekiminize başvurun gerekir. Diş hekimi rolü diğer çevreleyen alanlarda (kemik gibi) içine yayılmadan önce enfeksiyonu kaldırmaktır.

Çene veya Ağız Sakatlık

Çene veya ağız yaralanmasına sürdürülmesi, şiddetli diş ağrısı nedenlerinden biridir. Örneğin, temas sporları katılan çocuklar ve yetişkinler diğerlerinden daha yüksek risk altındadır normalde. Birçoğu çene ve ağız yaralanmaları vardı ve sonuç olarak onlar dişleri kırık veya nakavt oldu.

Sinüzit

Bazı durumlarda, şiddetli diş ağrısı bireyin diş ile ilgili sorunlar neden değildir. Bazen ağrı kaynağı sinüzit geliyor. Ne yazık ki, bu durumlarda, birçok ikisi arasındaki farkı belirlemek zor. Bu bir diş hekimi ile konuşmak en iyisidir neden ana nedenlerinden biridir. Diş hekimi sinüs belirtileri hem değerlendirmek ve nihai bir karara yapmadan önce, etkilenen dişlerin X-ışınları alabilir. Bir diş hekiminden doğru teşhisi durum için uygun tedavi alma ile yardımcı olabilir. Diş ağrısı yerine kötü bir diş eti enfeksiyonu sinüzit neden olur Örneğin, diş hekimi, bir kulak, burun ve boğaz uzmanına sevk edebilir. Bu uzman değerlendirilmesi ve enfeksiyon ve ağrı kurtulmak olacaktır ilaçlar reçete yapabilirsiniz.

Kalp Trouble


Şiddetli diş ağrısı olması için birçok farklı nedeni vardır, ancak bir kalp krizi erken uyarı belirtileri olabilir ağrının kaynağını bilmek önemlidir. Son çalışmalara göre (İsveç ve Uruguay yürütülen), diş ağrısı veya çene ağrısı kadınlarda özellikle kalp hastalığı bir erken uyarı işareti olabilir. Erkeklerde işaretler tespit ve ayrıdır edilmiş iken, kadınlarda işaretleri olarak belirgin değildir. Bu yeni çalışmalar ile, ancak, şiddetli diş ağrısı ve çene ağrısı bilinen yaygın bazı belirtileri vardır ve onlar kalp hastalığı ile bağlantılıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder