Reklam Alanı

19 Ağustos 2012 Pazar

Meme Kanseri Nedenleri


Kanser bunların bazı yaygın şeyler hastalıkların grup ile ilgilidir. Onlar hayatın temel birimi olan hücre geliştirmeye başlayacağız. Hücreleri kansere yakalanma üzerinde tahrip edilmektedir. Meme kanseri, çoğunlukla kadınlarda görülür kanser gibi bir türüdür. Genellikle 35 yaşın altındaki kadınlarda meme kanseri eğilimli değildir. Ama 40 ve 50 yaş üstü kadınlarda son derece açıktır. Aynı zamanda, erkek görülebilir fakat dişi ile karşılaştırıldığında vaka sayısı daha az olduğu bildirilmektedir.

Bir kadının meme loblar ve oluklar oluşur. Meme kanserinin en yaygın türü duktal karsinom olduğunu. Başka bir tip lobules doğar obular karsinomdur. Meme kanseri meme dışında kendisi çoğalmaya eğilimi vardır. Bu vücutta yayılıyor başladığını açık bir göstergesidir. Meme kanseri için risk faktörü yüksek kadınların yaşı ile ilişkilidir. Olasılık onlar yaşlandıkça artar. Meme kanseri olan bir kişisel geçmişi bir saldırı şansını artıracaktır. Ayrıca genetik değişiklikler bu yol açabilir. Aile bir geçmişi var, şans belirgindir. Genç yaşta tedavi edildi ve radyasyona maruz kalan kadınlar şansını geliştirmek ve 30 yaşından sonra ilk gebelik taşıyan, aynı zamanda meme caner eğilimli olabilir.



Periyodik testler bunlar ileri yaşlara yaklaşırken kadınlar için yapılmak zorundadır. Bir mamografi testi bile belirtiler hissettim önce kanser hastalığı tanımada yardımcı olabilir. Memeler şeklinde değişiklikler de açık bir göstergesidir. Ama büyüdükçe değişiklikleri belirgin olduğunu hatırlamak gerekir. Bu nedenle bir klinik deney yeterli olacaktır. Erken teşhis ve tedavi hastalığın hızlı kür yardımcı olacaktır. Tedavi yöntemi ağır yaşı, menopoz durumu, genel sağlık ve memelerin büyüklüğüne bağlıdır. Bu önleyici olmak her zaman daha iyidir. Meme kanseri vakalarının artan bir not vardır. Bu nedenle kadınlar sağlıklı kalmak için sürekli klinik testlerini yaptırmalıdır. Nasıl önlenebileceği konusunda çok farkındalık ve bilgi meme kanseri vakalarının sayısının azaltılmasında yardımcı olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder