Reklam Alanı

20 Ağustos 2012 Pazartesi

Diş İçin Doğal Bitkisel İlaç Kullanımı

Onların yoğun günlük aktivitelerine devam İnsanlar çoğunlukla şeyden daha ağız sağlığı unutmak eğilimindedir. Mantığı kişi uykusuz ve hatta yeterli dinlenme alınamıyor, daha ne kadar onların ağız hijyeni görmezden olmasıdır? Ağız hijyeni Diş etleriniz, diş, dil ve ağız sağlığı durumu için genel bir terimdir. Oysa ne ağız hijyeni hakkında çoğu insan için akla gelen dişlerinizin durumdur. Hala doğrudur ama insanlar dişlerini bile fırçalamadan normal dil fırçalama sadece 3-5 bira söylemek içermelidir gerçeğini gözardı rağmen. Bununla birlikte, fırçalama ağız hijyeni sadece tek önlem değildir. Ayrıca diş ipi ve gargara genel bir temiz hissetmek için ve temizlemek için zor hedef alanlara dahildir.

Ama ağız hijyeni Tarihte geriye bakarak, eski çağlarda insanların dişlerini temizlemek ve çürüme ve kötü koku önlemek için bitki ve otlar kullanılır. Geçmişte insanlar, portakal ve limon ağaçları, Senna, Lam, Fagara ve Afrika Laburnum kökleri gibi çeşitli bitkilerden elde edilir sopalarla çiğneme kullandık. Bu kökler ve bitkiler tatlı tadı biber acı bir sağlar. Muskat maskeleri kötü nefes bir tatlı etkisi yaratan bir süre taze nane tadı için, Okaliptüs ağacının yaprakları kullanılır.

Ağız hijyeni gözlemleyerek bir numaralı hedefi oluşturan plak önlemek ve diş çürümelerini önlemek için. Plak formları böylece diş koruyan mine tabakası aşındırır asit üreten bakterilerdir. Gibi Bir kere elimden olmuştur, diş üzerinde delikler oluşturacak boşlukları tarafından saldırıya olacak. Bugün, biz sadece mevcut en iyi kavite ve plak mücadele diş macunları ve ağız gargaraları için kutsanmış vardır. Ayrıca, diş ipi ve dil kazıyıcılar dişler arasındaki oluşturan plaklar ulaşmak için bakterileri dışarı kazımak için kullanılabilir ve serttir.

En az günde iki kez önerilir bezelye büyüklüğünde florürlü diş macunu ile diş fırçalama ağız hastalıkları önlemek için. Ayrıca ağız kokusuna neden olan bakterileri de dahil olmak üzere tat tomurcuğu üzerinde parçacıkları kaldırmak için diş fırçası ile dil temizlemek için swiping hareketi yapın. Bu bırakılan bakterileri öldürmek için su ile ağız çalkalanarak sonra gargara ile gargara için de tavsiye edilir. Bu adımları gerçekleştirmek için böyle bir tartar, plak, diş eti iltihabı, diş çürümesi, ve periodontitis gibi ağız hastalıklarının önlenmesine yardımcı olmalı bir ömür boyu bir iştir.

Biz genellikle vücudumuzun iyi bakmak çok şey yapmak ama biz de genellikle iyi bir ağız hijyeni ne kadar önemli olmasına rağmen bizim diş bakmaktadır. Eğer Portland Oregon bölgesinde yaşayan ve bir Portland Diş Hekimi veya Beaverton Diş Hekimi arıyorsanız size Oregon Diş Hekimi Directory onları bulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder