Reklam Alanı

19 Ağustos 2012 Pazar

İnsülin Kullanırken Dikkat Edilecekler

Diyabet: Hastalık bazı türü nedeniyle şekillenir basınç hormonların kan şekerinizi yükseltebilir. Bu nedenle, kan şekeri seviyenizin yemek mümkün değilken bile yüce olabilir. Kan şekeri düzeyleri de kontrol etmek zorlaşabilir. kan şekeri düzeyleri yeterince yüksek bulursanız, diyabetik DKA denilen hayatı tehdit eden bir duruma yol açabilir.

Diyabetik ketoasidoz:

Diyabetik ketoacidsis (DKS) vücudunuzun ketenler denilen kan asitlerin çok yüksek seviyede üreten oluşur diyabetin ciddi komplikasyonlarından biridir.

İnsülin Pompası:

Bir insülin pompası diyabeti olan bazı insanlar tarafından kullanılan bir insülin teslim makinesi. Bir kemer üzerinde aşınmış veya poşet içinde konabilir biraz pille çalışan makine, sadece cilt altına yerleştirilen ve put olarak bantlanmış bir dar yapay tüpüne bağlı. Pompa programı kullanmak İnsanlar gün boyunca durmadan insülin teslim etmek ve kan şekeri yükselir tutuş için insülin ilave doz serbest bırakmak için.

Bir pompa İnsülin ikinci el genellikle üç / dört saat içinde kaybolur. Bir zorluk da infüzyon seti veya pompa ile oluşursa, Diyabetik ketoacidsis saat içinde genişletebilirsiniz. Sen Diyabetik ketoacidsis nedenleri ve uyarı işaretleri farkında olmalıdır. Emin kan şekerinizi yapmak gerekecektir insulin_pump her iki üç saatte bir hasta olduğunda. Sen her zaman elde edilebilecek idrar ketene test şeritleri olmalıdır. Ayrıca kan şekerinizi kontrol edilir bekleyen yüksek kan şeker tedavisi için bir şırınga ile insülin enjekte etmek gerekebilir.

İnsülin pompası kullanıcılar ile yüksek kan şeker nedenleri
:

Herhangi bir hastalık, enfeksiyon, cerrahi işlem.

İnfüzyon yerinde Hastalığı.

Karışım set çıkardı ya da bağlantısını kesti.

Fiziksel veya hareketli stres.

İnsülin hotness aşırı maruz kalmaktadır.

Biraz ilaçlar kan şekeri düzeylerini artırabilir.

Yaşlı veya insülin sona erdi. Açıldıktan sonra, insülin 30 gün için iyidir.

Karışım seti 4 gün daha uzun olmuştur.

0 yorum:

Yorum Gönder