Reklam Alanı

19 Ağustos 2012 Pazar

Kalp Yetmezliğ Belirtileri ve Tedavisi


Temel ve en önemli belirti nefes darlığı. Bunun nedeni, akciğer içinde aşırı sıvı sahiptir. Yorgunluk da başka bir belirtisi. Düşük bir oran, kaslar ve vücudun diğer kısımlarında kalp pompaları uygun kan tedarik almak mümkün olmadığı durumlarda bu olur. Oksijen eksikliği ile sonuçlanır. Belirtileri çabuk bitti inşa etmiyoruz. Kalp tüm bu sorunları ile başa çıkmak ve zorlu koşullar için ayarlamak için çalışır. Ama başa çıkmak mümkün olmadığı durumlarda, kalp yetmezliği oluşur.

Bir doktor kolayca onun stetoskop ile kalp yetmezliği riskini belirleyebilir. Bu cihaz kalp anormal ses atım alabilirsiniz. Doktor kalp yetmezliği için gösterge olabilecek bir hastanın nefes dinleyebilirsiniz. O bu kesin değildir, o bir hastanın kalp atışı elektriksel aktivitesini kaydedecektir elektrokardiyogram gibi bir laboratuvar testi önerebilir. Hatalı ses dalgaları anormal kalp büyüklüğü, şekli ile ilgili ortaya görüntü olarak kaydedilecektir. Bazı durumlarda, göğüs x-ışını de alınır.




Hastalık nedenlerinin belirlenmesi ile teşhis edilebilir. Kalp yetmezliği nedeniyle oluşan aşırı iş yükü durumunda, iyi yemek yeme ve kansızlık için tedavi ile tedavi edilebilir. Kalp değeri herhangi defektler ameliyatla düzeltilebilir. Hastalar sigara, aşırı alkol bırakma ve hiper duyarlı hale kalp yetmezliği riskini en aza indirebilirsiniz. Dengeli bir kan basıncı seviyesi sağlanmalıdır. Uzun vadede mevcut çeşitli ilaçlar vardır. Kalp krizi bazen hayatı tehdit edici olabilir. Bu gibi durumlarda, kalp nakli tek bir anahtardır. Araştırmacılar bazı hastaların donörü beklerken sağlık koşullarını iyileştirmek ve böylece başarıyla nakli listeden silinebilir söylüyorlar. Kalp sürdürmek için insan hayatı için önemli bir organdır. Kalp bakımı çok önemlidir ve bu konuda eğlenceli olmak istemiyorum. Sağlık için son derece endişe atın.

0 yorum:

Yorum Gönder