Reklam Alanı

19 Ağustos 2012 Pazar

Sedef Cilt Hastalıklarından Biri mi?

Sedef deri iltihabı ve ölçeklendirme özellikleri uzun ömürlü bir deri hastalığıdır. Bu kaşıntı, ağrı, aynı zamanda duygusal stres ve eklem hareketleri zorluk yol açabilir

Sedef hastalığı iltihap ve vücut yüzeyinin ölçekleme yol açan kronik deri hastalıkları biridir. Ölçek dolayı aşırı yığını up ile sonuçlanır derinin dış tabaka hücrelerin hızlı çoğalması nedeniyle oluşabilir. Bu belirti ve hissi kaşıntı ve yanma çok fazla içerebilir rahatsızlık lots ev olabilir. Ayrıca eklem hareketlerinin ağrı ve daralma getirebilir.

Kırmızı ve gümüş renkli kabuklanmalar Kalın yamalar burada mümkündür. Eklemler ve cilt çatlayabilir ve bu bile diz, dirsek, bel, saçlı deri, avuç içi, yüz ve ayak tabanında oluşabilir. Bu vücudun her yerine yayılmış olabilir. Ağız ve parmak ya da tırnak içinde dokular da etkilenmez olabilir. Artrit belirtiler de bulunabilir.

Tedavi seçenekleri

Sedef hastalığı ile başa çıkmak için bile merhemler ve tabletler veya şuruplar gibi bazı ilaçlar olabilir. Ev çıkar için, araştırmacılar kırmızı yonca ve metabolizma kolaylaştırmak ve bu durumun olumsuz etkilerine karşı mineralleri öneririz. Balık yağları, vitamin C ve E. Çinko, süt devedikeni ve selenyum da hastalığın kurtulmak yardımcı olabilir. Bu Ölü Deniz tuzu bu durumda da iyi sonuç verebilir düşünülmektedir.

Banyo yapmak, düzenli olarak da hijyenin sürdürülmesi ve uzak mikroplar tutmak yardımcı olacaktır. Gliserin içeren hafif sabunlar mükemmel. Pamuklu eldiven kullanın, o el teri emer. Salatalık dilimleri kaşıntı kolaylığı olabilir ve mayonez nemlendirici olarak çalışacaktır. Haşlanma sızar, o zaman yakında doktorunuzu ziyaret gerekir.

Bazı doğal tedaviler

Avokado yağı: Meyve avokado yağı birçok hastalıkları tedavi eder. Ayrıca Sedef karşı koyabilir. Meyve yemek, aynı zamanda sağlık için yararlı olabilir.

Lahana yaprakları: sıcak ya da ılık su ile iyice lahana Kalın dış kurşun yıkayın. Sen yaprak damarları dışarı almak ve düzgün düzeltmek veya düzleştirmek için var. Oklava ile rulo. Yaprak Isınma ve üstüne pamuklu yumuşak bir bez koyun. Etkilenen alanında bu uygulanır. Yama üstüne Bandaj yaprakları. Bu rahatlama bir sürü sağlayacaktır.

Vitamin E: Bir terapötik ajan gibi çalışır. Vücut için Uygun dozaj doktor bilinen ve ancak ondan sonra alınmalıdır. Bu kabuk oluşumu ve kaşıntı azaltacaktır.

Pancar, havuç, üzüm suyu ve salatalık: tüm bu gıda maddelerinin Suları vücut temizliği yardımcı ve metabolizma daha iyi yapmak. Bu Sedef mücadele edecek.

Fındık, çiğ tohumlar ve dengeli beslenme: Sen Sebze, meyve ve tahıl bol yemelisiniz. Susam, ayçiçeği ve kabak ve çiğ fındık tohumları da tavsiye edilmektedir. Keçi sütü, peynir ve yoğurt diyet bulunması gerekir.

Işlenmiş ve rafine gıda maddeleri kaçının. İhmali yağlar mümkün olduğunca ve kesinlikle yağlı bir yiyecek çok hayır demek.

0 yorum:

Yorum Gönder