Reklam Alanı

19 Ağustos 2012 Pazar

Sağlık Refomcuları Hemşireler

"Dünyayı değiştirmek için adanmış küçük bir insan grubunun gücünü asla küçümseme. Nitekim şimdiye kadar olan tek şeydir." Margaret Mead

Bu dönüşüm sağlık sistemini değiştirmek için eşi görülmemiş bir yıl. Bu yer için hemşireler için sadece önemli değil - Kritik olduğunu!

Hastalık bakım sistemi krizde. İnsanlar, hastane acil odalarında temel sağlık bakım aramak Amerikan nüfusunun% 51'i ilaç alır ve bizim en büyük katiller, obezite ve yaşam tarzı hastalıklar artıyor. Tedavi maliyetleri katlanarak artmaya gibi, sağlık sigortası kapsamındaki kişi sayısı azalmaktadır. Mali iflas Genellikle modern bir hastalık bakım sonuçlar. Bu eğilimler felaket vardır.

Ayrıca, güncel ekonomik aşağı dönüş çözümler gelgit açmak amacıyla, radikal maliyet-etkin ve acil olmasını gerektirir.

Biz belirti tanı ve tedavi bir tıbbi modeli üzerine odaklanmaya devam ederse sistem yaşayamaz. Eğilimler insanları olmayı öğrenmek ve iyi kalmak yardımcı doğru radikal bir değişim gerektirecek.

Ne meslek insanlar haline ve iyi kalmak yardımcı üzerinde duruluyor? Hemşirelik! Bizim son seçimlerde tarafından talep değişim için ezici yetki ile, bir fırsat penceresi sağlık sisteminin evrimi için açıktır. Değil tıbbi model, daha ziyade destekleyici ve ölüme ömrü ve geçiş yoluyla doğumdan sağlığı teşvik hizmetlerinin bir süreklilik içerecek sistemini genişletir bir evrim dışarı atar bir devrim.

Amerika Sağlık için bir Fark Yaratır Orada, Hemşireler için Göster-up için daha kritik bir zaman olabilir. Eğer sağlık sistemi geliştikçe nasıl etkilemek için bu görülmemiş fırsatı kaçırmamak için hazırsanız, şimdi tam zamanı.

Şimdi Lider Olarak-Hizmet Zamanı.

Bugün, hemşire yenilikçi sağlık hizmeti sunum modelleri oluşturmak ve kamu politikasının şekillenmesinde tarafından kurşun kadar gösteriyor.

Şimdi konuşun- Hemşire olarak.

Hemşireler yine yıllık en güvenilir profesyonel olarak 1. sıradayız. Herkese açık konuşun. Onlar ne düşündüğünüzü bilmek istiyorum. Ne hemşire tıbbi bakım arayan önce tavsiye veya öğüt isteyen aile ve komşularından her saatinde bir çağrı almadı?

Hemşireler sağlık sağlayıcılarının büyük sayı oluşturmaktadır. Bizim lisans görev, güvenli, etkili ve erişilebilir sağlık hizmetleri için kamu ve savunucusu hizmet etmektir. Kamu görüşlerinizi duymak isterim.

Diğer hemşireler ile konuşun. Endişelerinizi ve arkadaşları ve takım üyeleri olarak fikirlerinizi paylaşın. Sağlığı üzerinde uygulama odaklanılması ve ne hemşirelik arena pratikte birlikte yenilik yaratmak için hemşirelik beyni grup oluştururlar.

Şimdi hiç Step-Up Uzman olarak hemşireliğin amacı insanların haline ve iyi kalmak yardımcı kesilirse hemşirelik hastaneler ve diğer üçüncü basamak ayarları hakkında katılan hastalar değil sadece. Nüfusun sadece% 3 bir kurum olduğunu. Diğer % 97 birinci basamak, sağlık eğitimi, sağlık koçluğu ve sağlıklı yaşam şeklinde hemşirelik gerekiyor.


Bu meydan okuma için Gösterilen-Up, Spoke-Up ve Hızlandırma hemşireler, kamu ve güvenli ve etkili bir uygulama için tüm hemşireler için yeteneği korunmaktadır.

Bu sağlık sistemi reformu bugünün meydan karşılamak için bir lider olarak ortaya çıkacaktır, profesyonel hemşirelik erişim genişletmek için maliyet-etkililik vurgulanması ve ihtiyaç için bir Uzman olarak tüm Türkiye sağlık savunmak için bir hemşire olarak görev yapacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder