Reklam Alanı

19 Ağustos 2012 Pazar

Grip ile Mücadele


Grip genellikle grip veya viral grip olarak bilinir. Çoğunlukla kuşlarda bulunan RNA virüsünün neden olduğu bulaşıcı bir virüs hastalığıdır. Grip hastalığının solunum yolu enfeksiyonu ve soğuk günlerde çoğunlukla rastlanıldı. Bu hastalığın belirtileri kas ağrısı, ateş, baş ağrısı, halsizlik ve titreme vardır. Hastalığın bulaşıcı olduğunu ve havanın orta, su, fiziksel dokunma vs aracılığıyla yayılır

Öksürme, hapşırma grip virüsünün en yaygın taşıma ortamıdır. Enfeksiyon da vücut sıvılarının temas veya kontamine damarları veya giysi dokunarak yayılır. Yani bu enfeksiyonu önlemek için bunu enfekte kişi ile temas önlemek için tavsiye edilir.



Ihtiyati tedbir olarak, öksürme veya hapşırma kişilerden uzak durmalısınız. Nemli veya soğuk havalarda uzun süre maruz kalma böylece bağışıklık güç ve enfeksiyona yakalanma şansı daha yüksek olur azalır. Bu hastalıktan enfekte kişinin genel uzak tutulmalı ve uygun tedavi ve tam dinlenme verilmelidir.

Parasetamol tekrar ön ilaç bu virüs olarak kabul edilir. Bu ilaç ateş düşürmede yardımcı olur. Ama gereken doktora danıştıktan sonra Relenza olsun , özel olarak İnfluenza A ve İnfluenza B tedavisinde kullanılan Relenza reçete de satın alınabilir çevrimiçi Relenza mağazalar, ama bu sizin aile doktorunuz ile görüştükten sonra satın tavsiye edilir .

0 yorum:

Yorum Gönder