Reklam Alanı

20 Ağustos 2012 Pazartesi

Diş Beyazlatma Evde Diş Bakımı

Eğer aynaya baktığınızda beyaz dişler olduğunu ister misiniz? eğer öyleyse bu diş beyazlatma ile ilgilidir, çünkü bu makalenin ilginizi çekebilir.
 
Nasıl Başladı?
 
Diş tükettiğimiz gıdalardan veya bir sigara dumanı solur lekeleri sürebilir. Discolor diş kahve (özellikle kahve), çay, soda, kırmızı şarap, böğürtlen, soslar, vb farklı bir şekilde yemek lekesi dişlerin her türü içerebilir Gıda. Çay neden kahverengi renkte gelen tanen iken, soda diğer besinler kolay leke toplayıp için sahneyi kendi asidik yapısı ile dişlerin zarar.

Bir bu besinlerin bazı sağlık için iyi olduğunu iddia edebilir, örneğin meyveler güçlü bir antioksidan özelliklere sahip. Her şekilde, ama ılımlı miktarlarda, onları tüketmek yapmak. Yine, bu gibi yiyecekleri / içecekleri diş lekesi bu sadece düzenli tüketimi hatırlamamız gerekiyor. Sıvılar için olduğu gibi, diş ile temasını engellemek için bir çaba payet kullanabilirsiniz. Diş kaçınılması mümkün olmayan temas halinde, ideal durum leke neden yiyecek ve içecekler uzun süre ağızda ayrılamıyorum olmadığını görmektir. Bunun yerine, hemen onları yutmak - Bu böylece onları lekeli alma şansını azaltarak, diş ile temas en aza indirecektir.
Genellikle yanlış bir şey yedikten veya içtikten sonra ağızda gargara, gözden yavaş yavaş renk değişimine yol açan diş yüzeyi üzerinde kir tabakası bırakır. Leke mine nüfuz ettiğinde durumu ağırlaştırılmış olur.
 
Diş Beyazlatma
 
Uzun bir zaman içinde oluşan inatçı lekeler için, bu sizin diş beyazlatma için diş hekiminizi ziyaret etmek iyi olurdu. Bir kez tedavi, opelesans diş beyazlatma, lazer diş beyazlatma, diş beyazlatma jeli kullanımı, diş beyazlatma şerit ve diş beyazlatma kalemi dahil bazıları evde diş beyazlatma yöntemleri kullanarak diş ilgileneceğim. Sizinle rahat olduğunu yöntemi seçin. Bu diş beyazlatma ve oral hijyen uygulamaları, düzenli bir gün için günlük ritüel olması önemlidir. Size tedavileri diş beyazlatma için tekrar tekrar dişçiye gitmek zorunda olduğunu kesinlikle tavsiye edilmez; lekeleri çıkarırken, bu aşınma nedeniyle diş yüzeyine zarar verebilir.
Kitleri beyazlatma İyi ve güvenli bir diş evde kullanılan sayaçlar üzerinde mevcuttur. Avrupa ülkelerinde, peroksit bazlı beyazlatma kiti ölçüde kısıtlanmış veya yasaklanmıştır; olmayan peroksit bazlı kitleri için böyle bir durumda;
 
Sıkı şekilde uygulanması abartmak olmayan kitinin tipi her birinde belirtilen kullanım için yapılmalıdır. Bazı durumlarda tekrarlanan kısa uygulamalar daha az ama daha uzun uygulamalar için tercih edilebilir.
Güvenle gülüşünle yanıp böylece mümkün olduğunca kendi doğal yanardöner durumuna yakın diş koruyun.
Dişler doğal maddeler sentetik preparatları ile kitleri daha kullanmak daha güvenlidir içeren kitler beyazlatma. Buraya tıklayarak doğal beyazlatıcı maddeler hakkında daha fazla bilgi edinin. Ayrıca, ZeroPeroxide Sitesi'nde olmayan bir peroksit bazlı diş beyazlatıcı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

.

Devamı Oku ...

Şiddetli Diş Ağrısı Nedenleri

Genel bir kural olarak, ebeveynler onlar büyümeye ve olgun gibi pek çok farklı şeyler çocukları öğretim sorumludur. Bu gelişimsel yıllarda, en temel ama önemli derslerden biri dişlerini özeni nasıl çocuk öğretiyor. Bu çocukların diş ilk seti almak ve aynı zamanda onların yetişkinlik boyunca bakım onlara yardımcı olur zaman gerekli temel bilgilerdir. Dinlemek ve ebeveynlerinin tavsiyelerine uymak isteyenler için, çok şiddetli diş ağrısı dahil olmak üzere farklı diş sorunları çeşitli önlemek edebiliyoruz. Ağrı nedenleri çok farklı temel koşullar gelebilir çünkü Bazen, ancak, diş ağrısı kaçınılması mümkün değildir. Bu nedenlerden bazıları çürükleri, apseler, ağız yaralanma veya çene, sinüzit dahil veya kadınlarda erken bir kalp krizi belirtisi olabilir.

Diş Çürükleri

Yukarıda belirtildiği gibi, şiddetli diş ağrısı nedenidir boşluklar olduğunu. Kaviteler dişlerin küçük delikler veya bozulma olarak tarif edilebilir. Bu küçük delik ve çürüme karbonhidratlar ile farklı türde gıdalar (örneğin şeker, kek, soda, makarnalar ve karbonhidrat başka tür) yeme gelebilir. Kişi her yemek veya aperatif sonra dişlerinizi fırçalayın yoksa bu gıdalar tamamen kaçınılmalı ancak zorunda değilsiniz, onlar yenmemesi gerekir.

Ayrıca, boşlukları önlemek için en iyi yollarından biri bir düzenli olarak diş hekimi ziyaret edecek. Örneğin, Pediatrik Diş Hekimliği Amerikan Akademisi'ne göre, bir çocuk en az yılda iki kez, bir check-up için onların diş hekimine gitmelisiniz. Çocuk diş çürüğü daha yüksek bir risk altında olup olmadığını bazı durumlarda, diş hekimi ek ziyaretler önerebilir.

Apse

Şiddetli diş ağrısı da bir apse diş sahip gelebilir. Bir apse diş kökleri de enfeksiyon olan bir diş olarak tarif edilebilir. Bir apse dişin normal şekilde tedavi edilmeyen dişler neden olur. Bunlar kırılmış veya çatlamış oylandı dişleri vardır. Bir apse diş oldu herkes neden olduğu yoğun ve dayanılmaz ağrı kanıtlamak olabilir. Bu durumlarda, birey olarak en kısa sürede kendi diş hekiminize başvurun gerekir. Diş hekimi rolü diğer çevreleyen alanlarda (kemik gibi) içine yayılmadan önce enfeksiyonu kaldırmaktır.

Çene veya Ağız Sakatlık

Çene veya ağız yaralanmasına sürdürülmesi, şiddetli diş ağrısı nedenlerinden biridir. Örneğin, temas sporları katılan çocuklar ve yetişkinler diğerlerinden daha yüksek risk altındadır normalde. Birçoğu çene ve ağız yaralanmaları vardı ve sonuç olarak onlar dişleri kırık veya nakavt oldu.

Sinüzit

Bazı durumlarda, şiddetli diş ağrısı bireyin diş ile ilgili sorunlar neden değildir. Bazen ağrı kaynağı sinüzit geliyor. Ne yazık ki, bu durumlarda, birçok ikisi arasındaki farkı belirlemek zor. Bu bir diş hekimi ile konuşmak en iyisidir neden ana nedenlerinden biridir. Diş hekimi sinüs belirtileri hem değerlendirmek ve nihai bir karara yapmadan önce, etkilenen dişlerin X-ışınları alabilir. Bir diş hekiminden doğru teşhisi durum için uygun tedavi alma ile yardımcı olabilir. Diş ağrısı yerine kötü bir diş eti enfeksiyonu sinüzit neden olur Örneğin, diş hekimi, bir kulak, burun ve boğaz uzmanına sevk edebilir. Bu uzman değerlendirilmesi ve enfeksiyon ve ağrı kurtulmak olacaktır ilaçlar reçete yapabilirsiniz.

Kalp Trouble


Şiddetli diş ağrısı olması için birçok farklı nedeni vardır, ancak bir kalp krizi erken uyarı belirtileri olabilir ağrının kaynağını bilmek önemlidir. Son çalışmalara göre (İsveç ve Uruguay yürütülen), diş ağrısı veya çene ağrısı kadınlarda özellikle kalp hastalığı bir erken uyarı işareti olabilir. Erkeklerde işaretler tespit ve ayrıdır edilmiş iken, kadınlarda işaretleri olarak belirgin değildir. Bu yeni çalışmalar ile, ancak, şiddetli diş ağrısı ve çene ağrısı bilinen yaygın bazı belirtileri vardır ve onlar kalp hastalığı ile bağlantılıdır.

.

Devamı Oku ...

Hamileler İçin Diş Bakım İpuçları

Yeni çalışmalar Gingivitis gibi diş hastalıkları Anne karnındaki bebeğin sağlığı için tehlikeli olabileceğini gösteriyor. Deliller şiddetli diş eti hastalığına sahip hamile kadınların yedi kez prematüre doğum sağlığı dişeti sahip kadınlara göre daha fazla olması gibi olduğu tespit edilmiştir.

Dişeti iltihabı nedeniyle erken doğum riski düzeyi artık sigara ile karşılaştırıldığında ağır içme ve biraz daha yüksek kıyasla edilebilir. Bu düzenli hamile ya da değil dişlerinizi fırçalayın ve diş ipi gerektiğini verilen oluyor. Ancak, dişleri temizlemek için gebelik sırasında en az bir kez diş hekiminizi ziyaret etmelisiniz.

Ve size gebelik hakkında diş hekiminize emin olun. Ikinci trimester acil olmadıkça diş hekiminizi ziyaret için mükemmel bir zaman.

.

Devamı Oku ...

Diş Sağlığı İçin Önemli İpuçları

Ağzınıza sadece güzel bir gülümseme daha fazladır. Ayrıca genel sağlık için bir çıkış kapısıdır. Bu ağ geçidi temiz tutulması sağlıklı uzun süre devam edebilir - ve daha genç görünümlü.

"Tıpkı beyaz, düz dişler gençlik iletmek, çarpık renksiz, aşınmış veya dişsiz bir gülümsemeyle yaşlı bir görünüm ile ilişkilidir," Edmond Hewlett, DDS, Diş Hekimliği UCLA School restoratif diş hekimliği profesörü diyor. "Atasözü" diş uzun, 'yaşlılara tanımlamak için kullanılan, diş eti hastalığı sonucunda daha uzun görünmesini düşeceği diş etleri ve dişleri neden olduğu gerçeğini yansıtır. "




Genç bir ağız tutulması iki basit, kanıtlanmış ve pratik adımları aşağı gelir:

-Fırça ve diş ipi günlük
Her altı ayda bir diş hekiminizi-bak

"Fırça üzere zaman ayırmak ve diş ipi ihtiyaç olan şey ise," Anthony M. Iacopino, DMD, PhD, Manitoba Kanada Üniversitesi, restoratif diş hekimliği profesörü diş hekimliği fakültesi dekanı ve Amerikan Diş Hekimleri Birliği sözcüsü diyor. "Fırçalama diş ipi ve diş hekimine gidiyor yapmak bu kadar kolay, bu pahalı değil ve herkes de bunu yapıyor olmalıdır."

Ne Durdurma oluyor?

"Dostlarım ciddiye [ağız sağlığı] yapmayız," Samuel Düşük, DDS, MS, Florida Üniversitesinde Periodontoloji ve Periodontoloji emekli profesör Amerikan Bilimler Akademisi başkanı diyor.

"Onlar ciddi anlamda görünüm alır ve gülümseme bir önceliktir, ancak insanların diş etleri düşünmüyorum. Fırçalama zaman alır ve diş ipi en zor alışkanlıklardan biridir. Insanların ipi ve insanların yararlarını görmek sanmıyorum sadece% 25'i, bu gün, insanların zaman darlığı olan "düzgün diş ipi günde iki ile üç dakika sürer, ama o tahmin Low," diyor. "Düşük bir Florida Probe Corporation, bir diş teknoloji şirketi bir hissedar.

Kenara bakar, diş bakımı için zaman yapmak için başka bir neden var. Bunu yapmazsanız, sizin sağlık etkileyebilir.
Enflamasyon, Periodontal Hastalıklar

Bu tür gıda bit olarak bakteri ve enkaz, dişlerin etrafındaki kan damarları girdiğinizde iltihaplanma olabilir. İltihap bu işgalcilere vücudunuzun yanıttır. Ve bu olur ve tekrar tekrar, uzun süreli (kronik) iltihabı ile rüzgar eğer.

"Ağız vücuttaki iltihabı yüksek düzeyde büyük katkıyı biridir" Colgate ve Johnson & Johnson için görüşmelerini tamamladı Iacopino, diyor.

Kronik inflamasyon, kalp hastalığı, diyabet, artrit ve Alzheimer hastalığı gibi kronik hastalıklar ile bağlantılıdır. Iltihabı hastalıklara neden olur ya da başka bir neden bir göstergesi olup olmadığı net değil. Ama başka bir yol, bunu iyi bir işaret değil.

Sonra Amerikalıların% 80'i etkileyen periodontal hastalık, var. Bu dişeti ve dişleri boyunca yoğun bakteri oluşumuna neden oluyor. Periodontal hastalık diş kaybının en sık rastlanılan nedenidir.

Bakteriyel birikimi, inflamasyon, diş çürümesi ve periodontal hastalık sakin ve yavaş olur. Çok kişi, bu oluyor bilmiyorum bu yüzden.

Sürekli ve doğru yapıldığı zaman, fırçalama ve bakteri ya da plak birikimini azaltır diş ipi. Bu iltihap ve diş eti hastalığı önlemeye yardımcı olur.

Vitray Diş

Sigara ve alkol, özellikle kırmızı şarap ve kahve, diş leke yapabilir ve nasıl görünüyorsun eski etkiler.

Diş beyazlatma - over-the-counter ve diş hekimlerinin ofislerinde - ABD'de giderek daha popüler hale geldi ve sık sık bakmak ve genç hissetmek için bir yol olarak pazarlanmaktadır.

Uzmanlar, yapay beyazlatıcı geçici bir gülümseme artırabilir rağmen, hala ne kadar iyi yaş üzerinde kalıcı bir etkiye sahip tutarlı, fırçalama diş ipi ve rutin diş bakımı gerektiğini söylüyorlar.

Tabii ki, fırça, diş ipi daha yapmak, ve genç kalmak için diş hekimine başvurmak gerekir. Tüm yaşam tarzı önemli. "Yeterli uyku, sağlıklı bir diyet, egzersiz alıyorum ve inflamasyon sizin seviyeleri aşağı tutarak, sizin yaşlanma saati yavaşlatmak istiyorsanız tüm anahtar vardır," Iacopino diyor.

Hewett kabul eder. "Aslında alıyorum ve bir istisna değil, sağlıklı ve ağız sağlığı kalmak için hiçbir kısayolları olduğunu kalır," diyor.

.

Devamı Oku ...

Diş Fırçalama - Which Way Doğru mu?

İsveç'te gençler yüzde yirmi beşi düzenli olarak diş fırçası yok ve İsveçliler sadece% 10 Sahlgrenska Akademisi, Göteborg Üniversitesi araştırmacılarına göre, etkili bir diş macunu nasıl kullanacağımı biliyorum.

İsveç'te halkın çoğunluğunun kendi dişlerinizi fırçalamaya rağmen, etkili diş çürümesi engelleyen bir şekilde 10 fırça sadece 1.



Pia Gabre ve meslektaşları 15 ila 80 yaşları arasında 2,013 İsveçlilerin diş fırçalama alışkanlıkları incelenmiştir. Araştırmacılar ne sıklıkta ve ne kadar süre fırçanızın üzerine koyun ne kadar diş macunu, dişlerini fırçaladı, ne sıklıkta florürlü diş macunu kullanılır ve ne kadar su sırasında ve fırçalama sonrası kullanılan belirlemek için yola çıktı.

Florürlü diş macunu nasıl macunu nasıl kullanılması gerektiğini en popüler, sadece birkaç bilmek, olduğu bulunmasına rağmen etkin fırçalama ve florür diş çürümelerini engeller nasıl - 1 4 İsveçliler ile bu florür inanarak ağızda taze tutmaktır.

Çalışmanın popülerlik% 80 nasıl, araştırmacılar yetişkinlerin% 70 üzerinde diş macunu kullanmak için en iyi yolu bilmiyordum onların diş take care bulundu memnun olduğunu bildirdi ve% 55-75 su ile durulayın emin olsa fırçalama sonra. En iyi diş fırçalar 35 yaşın altındaki kadınlar vardı.

Gabre açıkladı:

"İsveçliler genellikle kendi dişlerinizi fırçalayın yapmak, ama çoğunlukla çünkü sosyal normlar ve taze hissetmek yerine diş çürümelerini önler.

Görüşülen konuların çoğu ebeveynleri tarafından, çocuklar dişlerini fırçalamayı öğrendi. Onlar daha sonra hayatta daha etkili teknikler konusunda bilgili olsa bile, onlar her zaman olduğu gibi kendi dişlerini fırçalamaya devam edin. "

Araştırmacılara göre, İsveçliler ölçüde etkili florürlü diş macunu kullanmak öğrenerek kendi ağız sağlığını geliştirmek olabilir. Buna ek olarak, diş fırçalama hakkında bilgi etkin geliştirilmiş ve açık ve kolay anlaşılır olmalıdır.

Araştırmacılar bireylerin gerektiğini vurgulayın:

En az iki kez diş macunu ile günde dişlerini fırçala-- kahvaltıdan sonra ve yatmadan önce
Kaviteler sıklıkla oluşuyorsa daha florürlü diş macunu kullanın
Fırçalama sonra su ile durulama-kaçının

.

Devamı Oku ...

Cep Telefonu Kullanımı Tükürük Bezlerini Etkiler

Araştırmacılar ısı ve radyo frekans radyasyon gibi taşınabilir cep telefonlarından emisyon parotis bezlerinde işlevsel ve hacimsel değişikliklere neden olabilir bulduk. Ağır cep telefonu kullanıcıları ile testlerde, parotis bezi tükürük akış hızı ve hacim olarak önemli bir artış cep telefonları sık sık yapıldığı tarafta gözlenmiştir.



Maharashtra Vidya Shikshan Prasarak Mandal adlı Diş Koleji ve Araştırma Merkezi Oral Tıp ve Radyoloji Anabilim Dalı'nda Araştırmacılar at için el cep telefonu kullanarak olmuştu 18 ila 30 yaş arası 142 sağlıklı birey (70 erkek ve 72 kadın) tükrük akım hızı ölçülür en az üç yıl. Onlar ağır kullanıcılar (50 erkek, 50 kadın) ve kontrol grubu (20 erkek ve 22 kadın) ayrıldı.

Araştırmacılar tüm katılımcıların üçte iki kez ağır kullanıcının günlük yedi saate kontrol grubunda 10 ila 15 dakika boyunca bir iki hafta arasında değişen, ortalama (yedi aramaları bir gün) üç saat günlük için cep telefonları kullanılacak bulundu grubu. Araştırmacılar 70 tüm katılımcıların yüzde ağırlıklı telefonu kullanımı için sağ kulağa kullanılan görülmüştür, yüzde 26 sol ve yüzde 4 eşit her iki kulağı kullanarak bildirdi.

Dominant tarafta yalnızca yüzde 8 daha fazla tükürük akış hızı kontrol grubunda ise ağır kullanıcılar arasında, 26 fazla yüzde parotis tükürük, dominant taraf ölçüldü. Katılımcıların, yüzde 30 (47 kişi) baş ağrısı (7), migren (5), zil veya cep telefonu kullanımını takiben kulak ve deri (35) ısıtma bildirdi. Ayrıca, araştırmacılar baskın tarafta parotis bezinde dış karotis arter kan akım hızı ultrasonografi muayenesi için anlaştılar 38 katılımcı 20 diğer tarafta daha neredeyse 1.5 kat daha yüksek olduğunu keşfetti.

Araştırmalara göre, cep telefonu kullanımının termal etkisi sayesinde doku genişletilmesi baskın tarafta tükürük akış hızı artışı sorumlu olabilir. Diğer çalışmalarda cep telefonları sadece 0.1 ° C ısı, mevcut çalışmada 35 katılımcı uzatılmış telefonu kullandıktan sonra kulak ve çevresinde bir ısı hissi deneyimli üretmek olduğuna işaret etse. Buna ek olarak, iyonize olmayan elektromanyetik radyasyon formunda radyo frekans radyasyonu sıcaklık yükseltme ve kan akımı değiştirerek, bitişik dokuların içinde su absorbe edebilir.

Mayıs 2011 yılında, Kanser Araştırmaları Dünya Sağlık Örgütü ve Uluslararası Ajans muhtemelen insanlar için kanserojen olarak radyofrekans elektromanyetik alanlar sınıflandırılır. Örgütlerine göre, kablosuz telefon kullanımının beyin ve kulak tümörü riskinde artış ile ilişkilidir. Ancak, araştırmacılar beyin ve kulak aksine, "parotis bezleri kafatası doğal koruma olmadan ve cep telefonları, kullanım sırasında ve bu nedenle potansiyel telefonu kullanımından kaynaklanan yan etkiler riski daha yakın bir yakınlık vardır, dedi.

.

Devamı Oku ...

Aspirin Boğaz Kanserini Önleyebilir

Amerikalı araştırmacılar, özellikle anti-inflamatuar ilaçlar ve aspirin Barrett özofagusu riskinin (BE), özofagus kanseri için bilinen en büyük risk faktörü olan bir tıbbi durumdur azalttığına dair kanıtlar bulduk. Yakın zamanda yayınlanan bir çalışmada, Aspirin kullananlarda kullanmayanlar karşılaştırıldığında EDİLECEK olması daha az yüzde 44 olduğunu bulmuştur.



Teknoloji Değerlendirme Massachusetts Genel Hastanesi Enstitüsü'nden araştırmacılar 434 hastalar, yaş, cinsiyet, vücut kitle indeksi, tıbbi ve sosyal tarih dahil durumun tarama ve tedavisinde kullanılan olabilir faktörler, 1997 ve 2010 yılları arasında BE tanısı analiz iyi ilaçlar gibi.

Diğer bulgular arasında, çalışma mevcut Aspirin kullananlarda geliştirmek için daha düşük bir risk olduğunu ortaya kullanmayanlar daha BE ve erkeklerin kadınlardan daha BE geliştirmek için üç kat daha fazla olasılığı vardı.

"Analizlerde, yüksek doz aspirin anlamlı azalma BE riski ile ilişkili olduğu bir doz-yanıt ilişkisi göstermektedir çünkü aspirin kullanımının koruyucu etkisi sağlam görünüyor," Dr Chin Hur, asistan Harvard Tıp Okulu'nun tıp profesörü ve müdürü Massachusetts Genel Hastanesi Gastrointestinal Ünitesinde GI Sağlık Sonuçlar Araştırma.

Önceki araştırma nonsteroid anti-inflamatuar ilaçlar ve aspirin özofagus kanseri ilaçla koruma veya progresyon BE analiz olmasına rağmen, bu çalışmada ilaç BE engel olup olmadığını keşfetmek için birkaç biridir.

Hur bunu BE engelleyen tek golü ise yüksek dozda aspirin almaya başlamak için bu aşamada tavsiye etmem konusunda uyardı. "Ek veri BE gelişimi ve özofagus kanseri için yüksek risk altındadır bizim bulguları ve bireysel doğrular ise de en önemlisi kardiyovasküler, ek yararlar elde edebileceğini, aspirinin bir göz olabilir," diye ekledi.

Dünya Sağlık Örgütü'ne göre, özofagus kanseri 406.000 ölüm ile, 2008 yılında tahmini 481.000 yeni vaka ile sekizinci en sık görülen kanser dünya çapında ve kanserden ölüm altıncı en yaygın nedenidir. Bu kanser türü kadınlara göre erkeklerde iki ila dört kat daha sık görülür ve vakaların ve ölümlerin yüzde 80'inden fazlasının gelişmekte olan ülkelerde meydana gelmiş, organizasyon belirtti.

.

Devamı Oku ...

Diş İçin Doğal Bitkisel İlaç Kullanımı

Onların yoğun günlük aktivitelerine devam İnsanlar çoğunlukla şeyden daha ağız sağlığı unutmak eğilimindedir. Mantığı kişi uykusuz ve hatta yeterli dinlenme alınamıyor, daha ne kadar onların ağız hijyeni görmezden olmasıdır? Ağız hijyeni Diş etleriniz, diş, dil ve ağız sağlığı durumu için genel bir terimdir. Oysa ne ağız hijyeni hakkında çoğu insan için akla gelen dişlerinizin durumdur. Hala doğrudur ama insanlar dişlerini bile fırçalamadan normal dil fırçalama sadece 3-5 bira söylemek içermelidir gerçeğini gözardı rağmen. Bununla birlikte, fırçalama ağız hijyeni sadece tek önlem değildir. Ayrıca diş ipi ve gargara genel bir temiz hissetmek için ve temizlemek için zor hedef alanlara dahildir.

Ama ağız hijyeni Tarihte geriye bakarak, eski çağlarda insanların dişlerini temizlemek ve çürüme ve kötü koku önlemek için bitki ve otlar kullanılır. Geçmişte insanlar, portakal ve limon ağaçları, Senna, Lam, Fagara ve Afrika Laburnum kökleri gibi çeşitli bitkilerden elde edilir sopalarla çiğneme kullandık. Bu kökler ve bitkiler tatlı tadı biber acı bir sağlar. Muskat maskeleri kötü nefes bir tatlı etkisi yaratan bir süre taze nane tadı için, Okaliptüs ağacının yaprakları kullanılır.

Ağız hijyeni gözlemleyerek bir numaralı hedefi oluşturan plak önlemek ve diş çürümelerini önlemek için. Plak formları böylece diş koruyan mine tabakası aşındırır asit üreten bakterilerdir. Gibi Bir kere elimden olmuştur, diş üzerinde delikler oluşturacak boşlukları tarafından saldırıya olacak. Bugün, biz sadece mevcut en iyi kavite ve plak mücadele diş macunları ve ağız gargaraları için kutsanmış vardır. Ayrıca, diş ipi ve dil kazıyıcılar dişler arasındaki oluşturan plaklar ulaşmak için bakterileri dışarı kazımak için kullanılabilir ve serttir.

En az günde iki kez önerilir bezelye büyüklüğünde florürlü diş macunu ile diş fırçalama ağız hastalıkları önlemek için. Ayrıca ağız kokusuna neden olan bakterileri de dahil olmak üzere tat tomurcuğu üzerinde parçacıkları kaldırmak için diş fırçası ile dil temizlemek için swiping hareketi yapın. Bu bırakılan bakterileri öldürmek için su ile ağız çalkalanarak sonra gargara ile gargara için de tavsiye edilir. Bu adımları gerçekleştirmek için böyle bir tartar, plak, diş eti iltihabı, diş çürümesi, ve periodontitis gibi ağız hastalıklarının önlenmesine yardımcı olmalı bir ömür boyu bir iştir.

Biz genellikle vücudumuzun iyi bakmak çok şey yapmak ama biz de genellikle iyi bir ağız hijyeni ne kadar önemli olmasına rağmen bizim diş bakmaktadır. Eğer Portland Oregon bölgesinde yaşayan ve bir Portland Diş Hekimi veya Beaverton Diş Hekimi arıyorsanız size Oregon Diş Hekimi Directory onları bulabilirsiniz.

.

Devamı Oku ...

19 Ağustos 2012 Pazar

Kanseri Önleme Vitamin B17

Vitamin B 17 sayıda (bağımsız) doğal olarak meydana gelen besin olduğunu bilimsel çalışmalara önemli ölçüde romatizmalı ağrıları azaltmak ve hatta yüksek tansiyon düşürücü, kanseri önleyebilir belirten.

B 17 (aynı zamanda amydalin olarak da bilinir) siyanür içeren belirten, FDA tarafından Amerikan piyasaya çıkartıldı. Birçok gıdalar doğal siyanür içeren ve aşırıya kaçmadan bu yemek (gıda sindirerek kişi bir gıda alerjisi vardır sürece) zarar vermez. Bu besinler şunlardır: badem, darı filizi, kuru fasulye, soya, ıspanak ve bambu çekimleri.

In Vitamin B17 içeren gıdalar , E-Nasıl Dr Janet Yıldız, bir beslenme ve alternatif sağlık doktor aktarmaktadır: "beslenme ve tıp bilim adamları tarafından sağlanan yıl önce yapılan araştırmalara göre, vitamin B17 onun kadar veren doğal bir siyanür içeren bileşiktir sadece, belirli bir enzim grubu varlığında siyanür içerik beta glükozidaz veya glukuronidaz denir. Mucizevi, bu enzim grubu kanser hücrelerinin hemen hemen sadece bulunur. Vücudun başka bulduysa, siyanür devre dışı bırakmak ve tamamen zararsız maddelere dönüştürmek için yeteneğine sahip bir enzim, rhodanese, daha fazla miktarda eşlik eder. Kanser dokularının bu koruyucu enzim yok "Basit bir deyişle, vitamin B-17 kanser hücreleri tespit etmek ve ortadan kaldırmak için yeteneği var -. Ve çünkü salgılanan bir enzim sadece kanser hücrelerini.

Kanser modern toplumun beslenme önemli bir gıda bileşiğin eksikliği tarafından ağırlaştırılmış olan bir eksikliği hastalığı olduğuna kanıt olduğunu G. Edward Griffin devletler. Griffin, dünyaca ünlü yazar ve belgesel film yapımcısı. Onun araştırma, kanser alamadım insanların diyetlerinde bulunan ne ile çakışmaktadır. Önerilen okuma içerir Bunlar Kişi Kanser alın etmeyin . Hem hastalar ve doktorlar vitamin B17 kanseri önleme, tedavi ve eliminasyon çok etkili olduğunu iddia ediyor. (Tanıklıklar için B17.com ziyaret ).

Gıda sanayi besin dolu, bizim damak tadınızı gerçekte olan acı gıdalar birçok sapmış olduğu noktaya tadı (genellikle yapay) geliştirdi. B 17 tadı acı ve doğal olan birçok yiyecekte bulunan .

Yonca - B17 bol miktarda içeren bir yenilebilir yabani bulunmaktadır. Yonca çok, vitaminler, mineraller gibi klorofil gibi çeşitli başka yararlı besin maddeleri içerir.

Kayısı tohum B 17 yüksek konsantrasyon içeren inanılıyor ve tüketimi için satın alınabilir.

Kimse tükendi ve kitle miktarda tüm bu öğeleri yeme başlamalıdır. , Bir yeni gıda çalışırken çok küçük bir miktar yemek tavsiye olduğunda orada bir alerjik reaksiyon olmalıdır. Her zaman diyet içine yeni bir şey tanıtmadan önce bir doğal sağlık uzmanının yardım alınız.

G. Edward Griffin tarafından bir saatlik belgesel Kanser Olmadan Bir Dünya - Vitamin B17 The Story Of, bu çok değerli bir sürü bilgi içeriyor gibi izliyor değer.

Hipokrat kez konuştu deyişle bilgelik bir çok şey var, "gıda senin ilaç ve ilaç senin gıda olmak olsun."

.

Devamı Oku ...

Alzheimers Önlemek için Sağlıklı Bir Diyet

Alzheimer Hastalığı
Sağlıklı beyin için özel besleyici yiyecek yiyen beyin sağlığı özel diyet yemek olmayanlar ile karşılaştırıldığında% 40 oranında gelişmekte olan Alzheimer riskini azalttı, Yian Gu, New York'ta Columbia Üniversitesi'nde Alzheimer hastalığı araştırmacı söyledi.

"Diyet hastalığı riskini değiştirmek için en kolay yolu olabilir," Gu ve arkadaşları Nöroloji Arşivleri yılında yayınlanan çalışmada dedi.

Bu kadın araştırmacılara göre, Alzheimer için bir tedavi olduğundan, yani önleme özellikle yaşlı olanlar için, Alzheimers önlemek için önemli bir adımdır. "Biz bu diyet takip ederseniz, o zaman bu hastalık için risk daha az olurdu," Gu dedi.

Diğer çalışmalarda bağımsız besin gözlemledik iken, Gu tarafından liderliğindeki bir ekip Alzheimer riski ile bir ilişkisi olduğu bilinen besin yönünden zengin besinler bir grup okudu.

Gibi kırmızı et ve tereyağı doymuş yağ asitleri gibi besin birkaç türlü kaçınılmalıdır. Gibi diğer omega-3 yağ asitleri, omega-6, E vitamini, B12 vitamini ve folik asit beyin sağlığı için yararlıdır da.

Bu çalışma için, araştırma ekibi 4 yıl ortalama 65 yaş ve üzeri 2148 katılımcı, sağlıklı beslenme hakkında bilgi toplanmıştır. Onlar her 18 ayda Alzheimer olma olasılığı için kontrol edilir. Bu toplam, bunların 253 Alzheimers etkilendi.

Alzheimers almak için kimin en muhtemel olanlar zeytinyağı, fındık, balık, domates, tavuk, brokoli, meyve ve yeşil sebzeler içeren soslu salata daha yiyenler vardır. Onlar yüksek yağ içeriği ile kırmızı et, sakatat veya süt ürünleri yemeyin.

Gu bu sağlıklı beslenme beyni korumak için iki gün içinde çalıştığını söyledi. Ve bu diyetin kalbi besleyen gıdalar oluşur, çünkü o zaman bu diyet de inme beyni korumak olabilir ve birisi bir inme varsa, beynin Alzheimer almak için hassastır

.

Devamı Oku ...

Antioksidan Faydaları - Kahve

Bir antioksidan içecek bizim günlük rutin hayati bir rol oynar. Bu vücudumuzun kalp sorunları, kanser ve yaşlanma ile ilişkili diğer hastalıkların gibi zararlı hastalıklara karşı mücadele etmenize yardımcı olur. Araştırmalar insanların antioksidanlar icilir zaman, başlar yaş ilerledikçe ortaya çıkan sağlık sorunları riskini azaltmaya yardımcı olduğunu gösterir. Aynı zamanda yıllar geçtikçe yaşlanma belirli bir miktar tersine çevirebilirsiniz. Bugün bulunabilir en iyi antioksidan sebze ve meyvelerde bulunur. Şaşırtıcı, kahve de son çalışmalar açısından lider bir antioksidan içecek olduğu ortaya çıktı vardır.

Orada birçok hayati besin ve antioksidanlar genellikle vücudumuzun hücreleri oksidatif hasara neden vücutta salınan serbest radikallerin mücadelede yardımcı meyve ve sebze sunuyoruz. Bunlar yanı sıra kalp ile ilgili sağlık sorunları için bir risk faktörü haline gelebilir, bu kansere neden olabilir. Tüm Bunu önlemek için, biz, kahve, yeşil çay ve bitkisel bira gibi içecekler dahil bir günlük bazda antioksidan içecekler tüketmek gerekir. Ayrıca, polifenol içeren elma, üzüm ve diğer narenciye gibi meyvelerden yapılan şarap içebilirsiniz. Böyle yaparak, sağlık, sağlık içecekler hazırlamak için kullanılan şifalı bitkiler iyi durumda karaciğer ve diğer organları gibi tutacak yana muazzam artırabilir.

Içme kahve yararları ile ilgili tartışmalı bir çok olmuştur. Ancak, kahve özellikle kalp için büyük sağlık yararları olabilir antioksidanların ana kaynaklarından biri olduğunu açığa çıkmıştır. Geç, araştırma ayrıca kahve çoğu meyve ve sebzeler daha antioksidanların fazla miktarda içerdiğini belirtti. Bu kesinlikle kahve seviyorum ve bunu günde birkaç kez içki herkes için sevindirecek bir düşünce!

Apart kahve, antioksidan özelliklere sahip diğer bazı içecekler vardır. Hindistan'da güçlü bir temeli vardır Ayurveda öğretisine göre Hindistan'da üretilen birçok bitkisel içecekler vardır. Bu içecekler onlar, antioksidan özellikleri yüksek düzeyde göstermiştir beri bağışıklık sistemini geliştirmek için tonikler ve güçlendiriciler olarak kullanılmaktadır. Buna ek olarak, karaciğer ve kalp damar sistemi antioksidan içecekler sahip yararlanan edilecektir. Ayrıca, anti aging özellikleri düzenli yüzden yıllar genç ve güçlü bakabilirsiniz bu içki için kimse teşvik edecek.

Insanlar otlar ve hatta yüksek olması meyve içeren çorbalar tüketmek Çin gibi birçok ülkede vardır antioksidanlar onları uzun bir süre var kılan diyetlerine içinde. Doğal malzemelerle yapılmış beri bunları tıbbi özelliklere sahip bulunmaktadır tüketen antioksidan içecekler pek çok avantajı vardır. Ayrıca, bu içecekler kimyasal ne de ek bir avantaj yapay tatlar ne var. Bunlar kronik hastalıklarla savaşmak için anlık enerji ve gücü sağlar; dolayısıyla sağlık tonikler olarak kullanılabilir. Ayrıca, antioksidanlar yaşlanma sürecini kontrol etmek ve büyük ölçüde ters yapmak. Bu nedenle, size diyet önemli bir parçası olarak tutarak kahve içme ve diğer otlar ile elde edebileceği birçok antioksidan avantajlarından yararlanabilirsiniz.

.

Devamı Oku ...

Muzun Sağlığımıza Faydaları

Muz insan vücudu için çok önemli bir rol, meyve, tatlı edinilmiş ve hızlı dolum genç, bu muz herkesin gözdesidir yapar nedeni budur. Muz B6 vitamini, C vitamini, folat, potasyum, lif ve antioksidanlar içerir. Muz kolesterol, tuz ve yağsız içermez. Çünkü bu içerik, enerji kaynaklarının dolu bir meyve olarak muz sağlık yararları için.
Enerji Kaynağı olarak Muzun Sağlığımıza Yararları

Özellikle enerji sağlayan, çok büyük için muz sağlık yararları. Eğer sabit veya tüm gün egzersiz çalışıyorsanız çok yüksek karbonhidrat içeriği, doğal şeker kaynağı kasları yakıt çünkü, muz, enerji yerine getirmek için çok güzel. Bir mola sırasında bisiklet sporcuları, tenis oyuncuları, vücut geliştiriciler ve diğer aktif insanlar muz yemek budur. Onlar biliyor muz kaslar için iyi bir enerji kaynağıdır ve kas kurtarma hızlandırmak.

Ayrıca, muz vitamin B kompleks içeriği., Kas nörotransmitterlerin ve enerji üretiminde yardımcı olur, özellikle B6 vitamini oldukça yüksektir B6 vitamini kaslara oksijen taşımak ve önlemek ve kas gerginliği iyileşmesine yardımcı olur. Folat bu gibi bağırsak astar kan hücreleri ve hücreleri gibi sürekli olarak güncelleştirilir yeni hücrelerinin üretimi için gereklidir.

Muz sağlık yararları nedeniyle de A vitamini, C vitamini, E vitamini ve antioksidan çeşitli hastalıklardan vücudu korumaya yardımcı bileşiklerin kaynağı olarak muz. Muz potasyum ve lif kaynağı olarak bilinir. Potasyum lif normal bağırsak fonksiyonu korumaya yardımcı olurken, normal kan basıncını korumaya yardımcı olur. Muz bazı dirençli nişasta olan bir meyve vardır.

Muz de bağışıklık sistemini destekler. Potasyum, demir ve B vitamini gibi vitamin ve mineraller vücut ısısını düzenleyen, hemoglobin üretimi teşvik, yara iyileşme süreci yardımcı olur ve sinirleri yatıştırmaya. triptofan, serotonin artış üretim yardımcı olan bir amino asit, sakinleştirici bir etkisi var ve mutluluğunu artırmak. Yukarıda tartışma görürseniz, emin muz sağlık yararları gerçekten önemli olabilir.

.

Devamı Oku ...

Mide Yanması İçin Ana Çözümler

Mide yanması uygunsuz bir yaşam tarzı ve bakteriyel enfeksiyon yoluyla herkesin başına gelebilecek bir durumdur. Bu, kontrol edilebilir ve semptomlar önemli ölçüde yaşam biçimi ve bazı gıda alışkanlıkları değiştirerek azaltılabilir.

En sık mide ekşimesi sorunu yediğimiz gıdaların tür kaynaklanır. Sağlıksız ve yağlı besinler olması mide asit üretimini artırabilir. Aynı zamanda da mide ekşimesi neden sindirim sürecini yavaşlatır. Asit reflü veya mide ekşimesi muzdarip insanlar bu tür yiyeceklerden uzak durmak, böylece gıda maddeleri bu sorunu artırabilir olduğunu bulmaya çalışmalısınız. Sizin için daha kolay hale getirmek için, burada genellikle mide ekşimesi neden olabilir, bazı gıda maddelerinin bir listesi:

Meyve: turuncu gibi turunçgiller, limon asit üretimi neden olabilir. Bunların dışında, greyfurt, kızılcık ve suları da mide ekşimesi sorunu artırabilir.
Sebze: Domates doğada çok asidik olan bir sebzedir. Bu tür çiğ soğan, biber ve biberi gibi diğer sebzeler de kaçınılmalıdır.
Süt ürünleri: Süt gibi milk shake gibi öğeleri, ekşi krema, dondurma, yumurta, peynir Her tür de mide ekşimesi şansını artırır.
Etler: etler yağ içeriği çok yüksek ve hazmı çok zaman alır. Sığır eti gibi etleri kaçının, Buffalo kanatları, tavuk parçaları vb
Yağlı gıdalar: kızartılmış gıdalar, sindirim sistemi için iyi değildir. Bu, cheeseburger önlemek için patates ve kızarmış diğer fast food iyidir.
İçecekler: kafein gibi çay ve kahve içeren alkol, soda ve diğer içeceklerin aşırı alımının mide ekşimesi başlıca nedenleridir.
Çikolata: Eğer mide yanması şikayeti varsa herhangi bir biçimde tüketen çikolata, bunu yeme ve içme olarak, en iyi önlenir.

Bu sorunu önlemek için en iyi yolu şeker, yağ, baharat ya da kafein yüksek olan bu tür gıda kaçınmaktır. Tüm bu maddeler mide ekşimesi bilinen nedenleridir. Yavaş yiyin ve sindirim sistemini aksattığını önlemek için küçük porsiyonlara sahip çalışın.

.

Devamı Oku ...

Cilt Sağlığı için Argan Yağı

Argan ağacının çekirdekleri elde edilir son birkaç sene petrol üzerinde Argan Yağı dayalı kozmetik ürünlerinin sayısında bir patlama var. Bu ağaçlar Kuzey Afrika ülkelerinde yaygın ve özellikle Fas vardır. Scientfic araştırma Lot Argan yağı sağlık yararları ve tıbbi özellikleri ile ilgili iddiaları destekliyor.

Argan Yağı Beslenme Bilgileri:

Argan Oil Benefits Yağ meyve kurutma ve çekirdek (genellikle elle) dan meyve kısmının çıkarılıp elde edilir. Yağ daha sonra basarak düzenli tarafından ayıklanır. İlk Soğuk preslenmiş Argan yağı diğer ticari petrol daha besleyicidir. Bu yağın büyük bir yüzdesi (yaklaşık% 80), kalp için dolayısıyla iyi bir doymamış yağ asitleri, oluşur. Aynı zamanda E vitamini, Fenoller (kafeik asit, oleuropein, Vanilik asit, tyrosol, katekol, rezorsinol, epikateşin ve kateşin gibi Fenoller), Catotenes ve skualen gibi diğer bazı mikro besin maddeleri bakımından zengindir. Bu yağ deri hastalıklarının bir çok adres olabilir ve saç folikülleri ve kırık saç güçlendirmek olduğunu şüphe götürmez kanıtlanmıştır.

Argain Yağı Kullanım Alanları:

Argan yağı iyi bir nemlendirici ve cilt tarafından iyi emilir. Bu iyi Egzama için ev çare , Sedef ve Akne . Bu pullu ve pullanma deri gibi deri hastalıkları tedavisinde de etkilidir.

Iyi bir cilt ve saç tonik olmasının yanı sıra, bu yağ da romatizma kontrol edilmesinde yardımcı olur. Ayrıca yanık iyileşmesini hızlandırır.

Bu yağ nedeniyle de-pigmentasyon kontrol etmek için bir ev ilaç olarak kullanılabilir vitiligo . Extravirgin hindistan cevizi yağı ve sızma argan yağı bir arada verimli boyama pigment melanin üretmeye melanosit neden ve dolayısıyla olabilir vitiligo mücadele .

Kozmetik Argan Yağı:

Argan yağı giderek kozmetik firmaları arasında popüler hale geliyor, bu çeşitli şekillerde farklı markalar altında gelir. Ancak önemli olan şey kozmetik çoğu koku, dolayısıyla sızma soğuk preslenmiş yağlar kadar etkili değildir azaltmak için kavurma çekirdekleri sonra yapılan rafine argan yağı veya yağ kullanın.

.

Devamı Oku ...

Zencefil Doğal Tıbbı İlaç

Kelime Ginger kökenli Tamil kelime 'Ingi Ver' (இஞ்சி வேர்) - anlamı 'Zencefil kökü'. Çoğu dilde telaffuzu benzer kalır.

Teknik zencefil kökü değil, aslında bitkinin yeraltı kök olduğunu.

Zencefil gerçekten Evrensel Tıbbi İlaç

Zencefil 3.000 'den fazla yıl için Ayurveda bir baharat ve ilaç olarak kullanılır. Ayrıca "Evrensel Tıp" olarak hitap edilmektedir. Bunun ana nedeni, Ayurveda zencefil her üç DOSHALAR kontrol göre vardır.

De kurutulur olarak zencefil taze çeşitli formlarda kullanılabilir. Bununla birlikte, kuru form çeşitli hastalıklar için daha güçlüdür.


Zencefil ve Bal

Ayurveda göre, her insanın üç önemli bileşeni üç element ateş, hava ve su vardır. Kapha, Vata ve Pitta su, hava ve ateş temsil DOSHALAR vardır. Bu üç DOSHALAR arasında bir dengesizlik olduğunda vücudumuzun bazı hastalık edinir. Birçok hastalık esas olarak vücut içinde dengesizlik çeşit kaynaklanır. Biz dengesizliği gidermek sürece, bazı veya diğer hastalık kazanacaklardır olacaktır. Kapha veya Vata bir dengesizlik sonra zencefil dahili alınmalıdır varsa Zencefil, her üç DOSHALAR dengeler. Bir pide dengesizlik varsa o zaman (genellikle) dışarıdan zencefil uygulamak daha iyidir.

Ginger Tıbbi Faydaları


Güçlü Anti-inflamatuar ajan:

Ginger boğaz, burun, sinüs ve bronş iltihabı azaltır ve soğuk algınlığı ve tedavileri soğuk algınlığına bağlı alerji önler. Balla karıştırılmış zencefil tozu mükemmel bir nti-inflamatuar ajandır ve soğuk algınlığı için bir ilaç olarak kullanılabilir, sorun, ateş, baş ağrısı ve alerji nefes. Birlikte Solanum Trilobatum , zencefil soğuk ilişkin çoğu koşullarda tedavi olabilir.

Böbrek Sağlığı geliştirir:

En Ayurveda doktorları Zencefil kompresi öneriyoruz. Zencefil kompresi böbrek sorunları ile mücadele için, dışarıdan zencefil bir günlük uygulamasıdır. İlk adım zencefil suyu yapmaktır. Zencefil su 15 dakika için saf su içinde rendelenmiş / doğranmış zencefil kaynatılarak eritilir ve daha sonra soğuk izin vererek yapılır. Bir pamuklu kumaş ve sonra alt sırt (böbrekler nerede) yerleştirilen nemi zil sonra o suda ıslatılır. Bu böbrek problemleri ile ilişkili herhangi bir ağrı azaltabilir.
Sindirim Yardımları:

Zencefil tedavileri çoğu sindirim bozuklukları. Mide rahatsızlığı, ishal, bulantı ve kabızlık gibi koşulları hafifletmeye yardımcı olur. Zencefil gücü ile karıştırılmış ılık süt içmek küçük mide rahatsızlıklarına ve diğer sindirim bozukluğu için mükemmel bir ilaçtır.

Zencefil diğer kullanımları:

Yukarıda belirtilen kullanım Zencefil ek olarak asit reflü, sabah bulantısı, eklem ağrısı, sinüs enfeksiyonu, kötü nefes, diyabet, obezite ve gıda özlem, iştahsızlık, kötü sindirim ve emilim, iştahsızlık, saç gibi çeşitli hastalıklar için bir ilaç gibi davranır kaybı, inflamasyon, mantar enfeksiyonu ve metabolizma.

Bilimsel Araştırma Sağlık Faydaları Doğrulamak için:

Zencefil lezzet, koku ve aynı zamanda tıbbi özellikleri vermek ana bileşikler z ingerone, shogaols ve gingerols, uçucu yağlar vardır, bu bileşiklerin taze zencefil (kurutulmuş zencefil daha yüksek bir yüzdesi) ağırlığının% 2-3 oluşturmaktadır. Yakın tarihli bir çalışmada zencefil yağı (deney fareleri üzerinde yürütülen) cilt kanserini önleyebilir kanıtladı ve Michigan Üniversitesi tarafından yapılan bir başka çalışmada gingerols yumurtalık kanseri hücrelerini öldürmek olduğunu kanıtladı.

Yeni bilimsel araştırma zencefil bulunan dokuz bileşiklerin kendileri serotonin reseptörlerine bağlanırlar ve böylece mide-bağırsak fonksiyonu etkileyen elde olduğunu göstermektedir. Bir başka araştırma zencefil tüketimi aslında serbest radikallerin miktarını kontrol olabileceğini göstermektedir. Böylece, serbest radikaller tarafından vücuda zarar vermemesi olabilir.

2010 yılında yapılan bir çalışmada, zencefil düzenli tüketimi sternous çalışma veya egzersiz ile ilişkili kas ağrıları azalttığını gösterilmiştir. Başka bir araştırma zencefil düzenli tüketimi kolon kanseri önleyebilir kanıtladı.

Zencefil da antiglycating mekanizmalar yoluyla diyabetik katarakt kontrol altına alınmasında etkili olduğu bulunmuştur. Bileşiklerin bir zencefil mevcut - E-Coli karşı Zingerone hareket etmekte, böylece bu bakteri tarafından indüklenen ishal önler.

Not: Hiçbir şey yerine tıbbi tanı ve tedavi. Bu makalede sağlanan bilgiler FDA tarafından onaylanmamıştır ve bir tıbbi durumun tedavisinde kullanılmamalıdır.

.

Devamı Oku ...

Doğal Vitiligo Tedavisi

Vitiligo deride beyaz lekeler vücudun değişik yerlerinde görünmeye neden olan bir cilt hastalığıdır. Ortak alanlarda vücudun en çok güneşe maruz kalan parçalar (örneğin eller, yüz ve ayaklar gibi) yanı sıra koltuk altı ve genital bölge gibi alanlar yer alıyor. Yamalar günde bir madde olarak çok yavaş bir kaç yıl içinde ve bazen, yayılma eğilimi.

Vitiligo yaklaşık 100 milyon kişi dünya çapında etkiler. ABD ve Avrupa'da yaygınlık nüfusun yaklaşık% 1 olduğu tahmin edilmektedir. Bu eşit tüm ırklar ve her iki cinsiyette etkiler.

Vitiligo için tıbbi tedavi olarak çıkmış, pahalı, etkisiz ve yan etkileri yüksek bir risk ile ilişkili vardır. Ne yazık ki, bu durum bu insanlar sık ​​sık bir çare için umutsuz ve bunlar terapiler sorunlar ve kısıtlamalar hakkında söylenen zaman bile, herhangi bir fiyat etiketi ödemeye hazırız. Her yıl, ilaç endüstrisinin yeni, daha pahalı ve hala etkisiz tedaviler ile geliyor tutar. Ve, sanayi için artan kar tutmak ...

Vitiligo dünya çapında yaklaşık 100 milyon kişiyi etkiler

Aslında, ASDReports.com göre, 2011 yılında vitiligo tedavi pazar $ 1,4 milyar değerinde olduğu tahmin edildi. 2019 yılında, bu pazarda kar ve bu zaten karlı niş iki katına, yani, 2,7 milyar dolar artacağı tahmin edilmektedir.

.

Devamı Oku ...

Bazı Kolay Gevşeme Teknikleri Tanıyın

Bu stresli bir aktivite veya yoğun bir günün ardından vücudunuzu dinlenmek için önemlidir. Bu, zihinsel ve fiziksel travma azaltmaya yardımcı olacaktır

Bir fiziksel veya zihinsel aktivite sonrası vücudunuzda artan bir baskı hissedebilirsiniz. Abartmış ise, stres, normal yaşam olumsuz etkileyebilir ve düşük enerji hissetmenize neden olabilir. Bu bazı hastalıklarda pek çok duygusal sorunlar ve usher neden olabilir. Peki neden böyle olumsuz olasılıklar davet etmek? Tüm bu konularda mücadele etmek için bazı basit gevşeme teknikleri ile gidebilirsiniz.

Hepimiz kalp damar hastalıkları ve bağışıklık sisteminin zayıflaması bazı birçok hastalığın ortak faktör olduğunu biliyoruz. Onu defetmek ve sağlık için tehlikeli olabilecek bu tür tehlikeli etkilerini azaltmak veya ortadan kaldırmak için bize bağlıdır. Apart bir doktor gözetiminde alacağı ilaçlardan, bazı yöntemler Aklını dışarı barış ve vücut için vardır.

Vücut için gevşeme teknikleri

Uyku: En iyi ve herhangi bir stres ile mücadele etmek kolay yolu bol uyku elde etmektir biri. Size para mal ve güzel vücudunuzu rahatlatır değil. Sen uyku en az 7 ile 8 saat günlük almalısınız. Eğer aşırı iş yükü varsa, uyku şarttır. Bu vücudunuzun enerji düzeyleri ve yatıştırır faaliyetten beyin yeniden kazanmak için yapar.

Egzersiz: Hatta hafif egzersiz vücudunuzu geliştirmek ve bağışıklık sistemi daha güçlü yapabilirsiniz. Bu iş ayrı yarım saat dışarı almak ve bazı kardiyo faaliyetleri yiyebilirsiniz. Bu metabolizma artırmada yardımcı olabilir ve aynı zamanda kilo vermek size yardımcı olacak. Bu, canlı ve aktif hissettiriyor.

Vücut masajı: arada şımartın mükemmel bir fikir. Bir spa ziyaret edin ya da bir rahatlatma vücut masajı olsun. Bu kasların vücut ağrısı dışarı enerji seviyeleri ve aynı zamanda barış artırmada yardımcı olacaktır. Bu, yeniden canlanmış ve içerik hissettiriyor. Masör gerçekte, hayati organlara giden sinirlerin noktaları tanımlar. Bu noktalarda masaj rahatlama getiriyor ve oldukça sakinleştiği hissettiriyor.

Sıcak su banyosu: Bir sıcak su banyosu alarak vücudunuzu rahatlatacaktır. Bu kan dolaşımı arttırmak yardımcı olur. Aynı zamanda vücut ağrısı dışarı kolaylaştırır ve daha iyi hissetmenizi sağlar. Stresli bir günün ardından, bu yorgunluğu ile başa çıkmak için en ideal yollardan biridir. Ayrıca uyku hızlı alırsınız. Ayrıca arındırmak için yapar. Ölü hücrelerin bazıları da eskitmek ve bu cilt dokusu iyileştirmede yardımcı olur ve pürüzsüz yapar.

Meditasyon: Bu vücudunuzun kaybedilen enerjinin geri kazanımı sağlar ve aynı zamanda vücudu toksinlerden arındırır. Bazı yoga ve meditasyon ile aerobik kesinlikle vücudunuzun büyük boy verecek. Bu kan basıncının düzenlenmesinde yardımcı olur ve aynı zamanda bağışıklık sisteminizi daha verimli hale getirir. Cildinizin parlamasını sağlar ve size rahatlatıcı oldukça etkilidir.

Yukarıdaki beş önerilerine uyun ve gerçekten stressiz ve daha enerjik hissedeceksiniz.

.

Devamı Oku ...

Vucutta Stresin Ana Belirtileri

Vücut çeşitli yollarla stres sinyalleri sağlamak için eğilimindedir. Sen onlarla etkili şekilde başa çıkmak için onları tanımlamak ve gerekli adımlar atması gerekiyor

Vücut zihinsel ve fiziksel stres hissediyorum ürettiği bazı hormonlar ve kimyasal madde vardır. Bunu ancak bazı işaretler vardır. Siz veya hepsini bilmiyor olabilir. Eğer bunun farkında olsa bile, size sağlık için olduğu kadar zorlanma gelene kadar bunu fark edemiyor olabilir.

Eğer bağışıklık sistemi geliştirmek zorunda ve aynı zamanda vücudunuzun etkileyen herhangi bir hastalık ya da enfeksiyon durdurma önlemi alıyoruz. Kortizol, vücudun herhangi bir strese tepki olarak yayınlayacak hormonlardan biridir. Bu aslında zararlı yanı sıra sizin için yararlı olabilir. Gövde enerji depolama mekanizması tanımlamak için bir yol içinde gerilme okur.

Ağırlık kazancı ve onun gerekli olmadığı zaman hazır yiyecek için bir arzu yol açar, bu hormonların aşırı etkinliğine bağlı olarak mümkündür. Bize montaj stres hissediyorum zaman sistem üzerinden vereceğiniz sinyaller hakkında daha fazla bildirin.

Fiziksel ve zihinsel stres belirtileri

Zamansız ve ani kilo alımı ve kaybı stres baş belirtilerden biridir. Aşırı yağ göğüs, karın ve kalça çevresinde olabilir. Eğer karbonhidrat ve önemsiz ya da şeker içeren yiyecekler yapmak istiyorum yapar iştah artışı. Pastalar, ekmek, alkol ve hatta kafein özlem listedeki bazı öğeleri olabilir.

Kalori yüksek gıdalar genellikle yükselen stres göstergelerinden biridir. Bu, aynı zamanda da bağışıklık sistemini zayıflatan olabilir. Başağrısı hafif veya şiddetli olmaktan değişebilir. Bağışıklık sistemi etkilenen ise, enfeksiyonlar, alerji ve soğuk algınlığı gibi diğer hastalıkların varlığına gelebilir. Bir çivi ısırma başvurmak ve yanıt olarak kendi dişlerini gıcırdatmak olabilir.

Dalgalanmalar uğrar Yüksek kolesterol ve kan şekeri düzeyini de iyi bir gösterici değildir. Kas ağrısı ve ağrı da artabilir. Gaz ve şişkinlik meydana gelebilir. Sık göğüs ağrısı ve nefes almada zorluk ortak belirtileri bazılarıdır. Boyun ağrısı gibi omuz olabilir. Ayrıca saç dökülmesi yenik düşebilir.

Bazı daha önemli belirtiler

Kadınlarda dönemlerde düzensizlik ve yokluğunda ortaya çıkabilir. Adet döngüsü ve öncesinde sırasında ağrı da stres belirtisi olabilir. Ayrıca zor bir görev üzerinde konsantre ve genellikle şeyler unutabilirler bulabilirsiniz. Depresyon başka bir çare olabilir. Yavaş metabolizma zor egzersizleri ya da etkili bir diyet planı olumlu vücut üzerindeki etkisini almak için yapacaktır.

Ayrıca cinsel ilgi kaybı hissedebilirsiniz. Uykusuzluk ve yorgunluk da vücut üzerinde geçiş ücreti alabilir. Gece ve tembellik ortasında sürekli uyanma da enerji seviyeleri üzerinde bitkin ve düşük hissetmenize neden olabilir. Siz sağlıklı bir diyet sürdürmek ve düzenli egzersiz veya stres ve diğer gerginlik mücadele olumlu düşünebiliriz.

.

Devamı Oku ...

Sedef Cilt Hastalıklarından Biri mi?

Sedef deri iltihabı ve ölçeklendirme özellikleri uzun ömürlü bir deri hastalığıdır. Bu kaşıntı, ağrı, aynı zamanda duygusal stres ve eklem hareketleri zorluk yol açabilir

Sedef hastalığı iltihap ve vücut yüzeyinin ölçekleme yol açan kronik deri hastalıkları biridir. Ölçek dolayı aşırı yığını up ile sonuçlanır derinin dış tabaka hücrelerin hızlı çoğalması nedeniyle oluşabilir. Bu belirti ve hissi kaşıntı ve yanma çok fazla içerebilir rahatsızlık lots ev olabilir. Ayrıca eklem hareketlerinin ağrı ve daralma getirebilir.

Kırmızı ve gümüş renkli kabuklanmalar Kalın yamalar burada mümkündür. Eklemler ve cilt çatlayabilir ve bu bile diz, dirsek, bel, saçlı deri, avuç içi, yüz ve ayak tabanında oluşabilir. Bu vücudun her yerine yayılmış olabilir. Ağız ve parmak ya da tırnak içinde dokular da etkilenmez olabilir. Artrit belirtiler de bulunabilir.

Tedavi seçenekleri

Sedef hastalığı ile başa çıkmak için bile merhemler ve tabletler veya şuruplar gibi bazı ilaçlar olabilir. Ev çıkar için, araştırmacılar kırmızı yonca ve metabolizma kolaylaştırmak ve bu durumun olumsuz etkilerine karşı mineralleri öneririz. Balık yağları, vitamin C ve E. Çinko, süt devedikeni ve selenyum da hastalığın kurtulmak yardımcı olabilir. Bu Ölü Deniz tuzu bu durumda da iyi sonuç verebilir düşünülmektedir.

Banyo yapmak, düzenli olarak da hijyenin sürdürülmesi ve uzak mikroplar tutmak yardımcı olacaktır. Gliserin içeren hafif sabunlar mükemmel. Pamuklu eldiven kullanın, o el teri emer. Salatalık dilimleri kaşıntı kolaylığı olabilir ve mayonez nemlendirici olarak çalışacaktır. Haşlanma sızar, o zaman yakında doktorunuzu ziyaret gerekir.

Bazı doğal tedaviler

Avokado yağı: Meyve avokado yağı birçok hastalıkları tedavi eder. Ayrıca Sedef karşı koyabilir. Meyve yemek, aynı zamanda sağlık için yararlı olabilir.

Lahana yaprakları: sıcak ya da ılık su ile iyice lahana Kalın dış kurşun yıkayın. Sen yaprak damarları dışarı almak ve düzgün düzeltmek veya düzleştirmek için var. Oklava ile rulo. Yaprak Isınma ve üstüne pamuklu yumuşak bir bez koyun. Etkilenen alanında bu uygulanır. Yama üstüne Bandaj yaprakları. Bu rahatlama bir sürü sağlayacaktır.

Vitamin E: Bir terapötik ajan gibi çalışır. Vücut için Uygun dozaj doktor bilinen ve ancak ondan sonra alınmalıdır. Bu kabuk oluşumu ve kaşıntı azaltacaktır.

Pancar, havuç, üzüm suyu ve salatalık: tüm bu gıda maddelerinin Suları vücut temizliği yardımcı ve metabolizma daha iyi yapmak. Bu Sedef mücadele edecek.

Fındık, çiğ tohumlar ve dengeli beslenme: Sen Sebze, meyve ve tahıl bol yemelisiniz. Susam, ayçiçeği ve kabak ve çiğ fındık tohumları da tavsiye edilmektedir. Keçi sütü, peynir ve yoğurt diyet bulunması gerekir.

Işlenmiş ve rafine gıda maddeleri kaçının. İhmali yağlar mümkün olduğunca ve kesinlikle yağlı bir yiyecek çok hayır demek.

.

Devamı Oku ...

Sağlık Refomcuları Hemşireler

"Dünyayı değiştirmek için adanmış küçük bir insan grubunun gücünü asla küçümseme. Nitekim şimdiye kadar olan tek şeydir." Margaret Mead

Bu dönüşüm sağlık sistemini değiştirmek için eşi görülmemiş bir yıl. Bu yer için hemşireler için sadece önemli değil - Kritik olduğunu!

Hastalık bakım sistemi krizde. İnsanlar, hastane acil odalarında temel sağlık bakım aramak Amerikan nüfusunun% 51'i ilaç alır ve bizim en büyük katiller, obezite ve yaşam tarzı hastalıklar artıyor. Tedavi maliyetleri katlanarak artmaya gibi, sağlık sigortası kapsamındaki kişi sayısı azalmaktadır. Mali iflas Genellikle modern bir hastalık bakım sonuçlar. Bu eğilimler felaket vardır.

Ayrıca, güncel ekonomik aşağı dönüş çözümler gelgit açmak amacıyla, radikal maliyet-etkin ve acil olmasını gerektirir.

Biz belirti tanı ve tedavi bir tıbbi modeli üzerine odaklanmaya devam ederse sistem yaşayamaz. Eğilimler insanları olmayı öğrenmek ve iyi kalmak yardımcı doğru radikal bir değişim gerektirecek.

Ne meslek insanlar haline ve iyi kalmak yardımcı üzerinde duruluyor? Hemşirelik! Bizim son seçimlerde tarafından talep değişim için ezici yetki ile, bir fırsat penceresi sağlık sisteminin evrimi için açıktır. Değil tıbbi model, daha ziyade destekleyici ve ölüme ömrü ve geçiş yoluyla doğumdan sağlığı teşvik hizmetlerinin bir süreklilik içerecek sistemini genişletir bir evrim dışarı atar bir devrim.

Amerika Sağlık için bir Fark Yaratır Orada, Hemşireler için Göster-up için daha kritik bir zaman olabilir. Eğer sağlık sistemi geliştikçe nasıl etkilemek için bu görülmemiş fırsatı kaçırmamak için hazırsanız, şimdi tam zamanı.

Şimdi Lider Olarak-Hizmet Zamanı.

Bugün, hemşire yenilikçi sağlık hizmeti sunum modelleri oluşturmak ve kamu politikasının şekillenmesinde tarafından kurşun kadar gösteriyor.

Şimdi konuşun- Hemşire olarak.

Hemşireler yine yıllık en güvenilir profesyonel olarak 1. sıradayız. Herkese açık konuşun. Onlar ne düşündüğünüzü bilmek istiyorum. Ne hemşire tıbbi bakım arayan önce tavsiye veya öğüt isteyen aile ve komşularından her saatinde bir çağrı almadı?

Hemşireler sağlık sağlayıcılarının büyük sayı oluşturmaktadır. Bizim lisans görev, güvenli, etkili ve erişilebilir sağlık hizmetleri için kamu ve savunucusu hizmet etmektir. Kamu görüşlerinizi duymak isterim.

Diğer hemşireler ile konuşun. Endişelerinizi ve arkadaşları ve takım üyeleri olarak fikirlerinizi paylaşın. Sağlığı üzerinde uygulama odaklanılması ve ne hemşirelik arena pratikte birlikte yenilik yaratmak için hemşirelik beyni grup oluştururlar.

Şimdi hiç Step-Up Uzman olarak hemşireliğin amacı insanların haline ve iyi kalmak yardımcı kesilirse hemşirelik hastaneler ve diğer üçüncü basamak ayarları hakkında katılan hastalar değil sadece. Nüfusun sadece% 3 bir kurum olduğunu. Diğer % 97 birinci basamak, sağlık eğitimi, sağlık koçluğu ve sağlıklı yaşam şeklinde hemşirelik gerekiyor.


Bu meydan okuma için Gösterilen-Up, Spoke-Up ve Hızlandırma hemşireler, kamu ve güvenli ve etkili bir uygulama için tüm hemşireler için yeteneği korunmaktadır.

Bu sağlık sistemi reformu bugünün meydan karşılamak için bir lider olarak ortaya çıkacaktır, profesyonel hemşirelik erişim genişletmek için maliyet-etkililik vurgulanması ve ihtiyaç için bir Uzman olarak tüm Türkiye sağlık savunmak için bir hemşire olarak görev yapacaktır.

.

Devamı Oku ...

İnsülin Kullanırken Dikkat Edilecekler

Diyabet: Hastalık bazı türü nedeniyle şekillenir basınç hormonların kan şekerinizi yükseltebilir. Bu nedenle, kan şekeri seviyenizin yemek mümkün değilken bile yüce olabilir. Kan şekeri düzeyleri de kontrol etmek zorlaşabilir. kan şekeri düzeyleri yeterince yüksek bulursanız, diyabetik DKA denilen hayatı tehdit eden bir duruma yol açabilir.

Diyabetik ketoasidoz:

Diyabetik ketoacidsis (DKS) vücudunuzun ketenler denilen kan asitlerin çok yüksek seviyede üreten oluşur diyabetin ciddi komplikasyonlarından biridir.

İnsülin Pompası:

Bir insülin pompası diyabeti olan bazı insanlar tarafından kullanılan bir insülin teslim makinesi. Bir kemer üzerinde aşınmış veya poşet içinde konabilir biraz pille çalışan makine, sadece cilt altına yerleştirilen ve put olarak bantlanmış bir dar yapay tüpüne bağlı. Pompa programı kullanmak İnsanlar gün boyunca durmadan insülin teslim etmek ve kan şekeri yükselir tutuş için insülin ilave doz serbest bırakmak için.

Bir pompa İnsülin ikinci el genellikle üç / dört saat içinde kaybolur. Bir zorluk da infüzyon seti veya pompa ile oluşursa, Diyabetik ketoacidsis saat içinde genişletebilirsiniz. Sen Diyabetik ketoacidsis nedenleri ve uyarı işaretleri farkında olmalıdır. Emin kan şekerinizi yapmak gerekecektir insulin_pump her iki üç saatte bir hasta olduğunda. Sen her zaman elde edilebilecek idrar ketene test şeritleri olmalıdır. Ayrıca kan şekerinizi kontrol edilir bekleyen yüksek kan şeker tedavisi için bir şırınga ile insülin enjekte etmek gerekebilir.

İnsülin pompası kullanıcılar ile yüksek kan şeker nedenleri
:

Herhangi bir hastalık, enfeksiyon, cerrahi işlem.

İnfüzyon yerinde Hastalığı.

Karışım set çıkardı ya da bağlantısını kesti.

Fiziksel veya hareketli stres.

İnsülin hotness aşırı maruz kalmaktadır.

Biraz ilaçlar kan şekeri düzeylerini artırabilir.

Yaşlı veya insülin sona erdi. Açıldıktan sonra, insülin 30 gün için iyidir.

Karışım seti 4 gün daha uzun olmuştur.

.

Devamı Oku ...

Saç Boyaları Güvenlimi

Beyaz saçlar birçok kişi karşılaştıkları an yaygın bir sorundur. Bu sorunu ile başa çıkmak için birçok şirket uzun vadede sonuç verir saç boya ürünleri imalatı. Bazı kendi beyaz renkleri gizlemek için kullanabilirsiniz Bazı insanlar, stil kadar saçlarını saç boyaları kullanabilirsiniz. Eğer ilk kez saç boyası kullanan ve var ise bir soru 'güvenli saç boyaları vardır?', Bu makale cevap almak size yardımcı olacaktır.

Araştırma yapılan saç boyası kanser ve saç boyaları birbirleriyle yakından ilişkili olduğu güvenlik devletler. Ayrıca saç düşme gibi diğer sağlık sorunları, kuru cilt, vb uzun bir süre için sürekli kullanılan eğer kötü sonuçlar gösterebilir ile bağlantılıdır.

Bazı insanlar da bu sürece dahil olan maddeler dikkate sonra saç boyası markası değiştirmeye karar veriyor. Amonyak gibi maddeler, tarım ilaçları, PPD p-Phenylene, peroksit diamin ve ağır metaller her zaman herhangi bir saç boyası eklenir. Bazı maddeler vücut için zararlı olabilir. Şirket tarafından yapılan saç boyası güvenlik testleri geçmesi yasaktır. Yani kimse bu maddeler saç için en iyisi ya da sağlık için kötü olup olmadığını emin olabilirsiniz.

Zararlı Saç Boyası Malzemeler

Kömür katranı

Bu, bitkisel ya da doğal boyalar ile karşılaştırıldığında, uzun süreli renk verir kimyasalların karışımıdır. Bununla birlikte, bu tür maddeler ile, kanser şansı yüksektir. Saç boya ürünü kömür TAE içeriyorsa, bu nedenle, bir uyarı dahil riski belirten verilmelidir. Bu teni duyarlı insanlar için zararlı olabilir. Güvenli tarafı için, kullanmadan önce bir cilt testi yapılması tavsiye edilir. Onlar körlüğe neden olabilir kirpikleri ve kaşları üzerine bu ürünleri uygulamayın.

Peroksit

Bu madde saç rengi hafifletilmez, böylece kuyu içinde melanin yıkmak için kullanılır. Bu doğru saç rengi kurulacak, böylece boya molekülleri ile birleşerek oksijen bırakır. Bazı hiç alerjik rekonstrüksiyon için neden olabilir ya da toksik olmasa bile bazen deri tahrişine yol açabilir.

Para-Phenylenediamine'nin (PPD)

Önemli ölçüde renk değişikliği getiriyor. Eğer sahip rengi ne tür olursa olsun, kesinlikle hızlı bir şekilde saç, yeni bir görünüm verecektir. Saç boyaları düzenleyen Gıda ve İlaç İdaresi bu madde kanser olasılığını artırır şeklinde yorumda bulundular. Bu nedenle, birçok doktor kimyasal olmayan tabanlı veya doğal saç boyası kullanan ve kalıcı saç boyası kullanımının en aza indirmek için tavsiye ederiz.

Amonyak

Bu yapımında kullanılan önemli bir madde olan saç rengini daha uzun ömürlü. Güneşe maruz kalan Bununla beraber, eğer kayak n tahrişe neden olabilir. Garnier ve L'oreal gibi ürünler, amonyak içermez, ancak diğer ürünlere göre daha pahalı.

Saç Boyaları Güvenilir mi?

Aslında daha fazla ayda ikiden boya kullanın, kanser riskini artırabilir olduğunu. Gelişmekte olan mesane kanseri olasılığını Bilmeyenler üzerinde kalıcı saç rengi kullanılan kadınlar arasında daha yüksektir. Eğer 15 yıldan fazla kalıcı boya kullanmış olduğunuz takdirde riski daha fazla artırabilir. Saç boyası , insanların ürünü zararsız olduğu yanılgısı olduğu gibi uzun bir zaman kullanılmıştır. Eskiden saç boyası olarak kullanılan en eski ürün Kına oldu. Ancak, bazı bilim adamları da böyle bir doğal bileşeni oldukça toksik olduğunu iddia etmektedirler. Kanser dışında, saç boyası da romatoid artrit şansını artırır.

Birçok kadın hala bulmacayı çözmeye çalışırsınız, 'saç boyaları güvenli'. Bunun için basit bir çözüm uzun süre bu ürünü kullanarak kaçınmaktır. Az bu ürünü kullanmak, daha fazla risk almaktan hayatınızı kurtarabilir. Tüm saç boyaları tehlikeli olabilir değildir. Geçici renkler nispeten daha az zehirlidir. Kimyasal maddeler içeren ürünler ile karşılaştırıldığında, en az toksik maddelerin güvenli vardır. Bitkisel boyalar, Hennas, bitkisel boyalar gibi ürünlerin etkili ve daha az zararlıdır.

.

Devamı Oku ...

Vucudun Kilo Kaybı Nasıl Önlenir

Her gün insanların çoğu sahip oldukları şişmanlık için nefret ve bakımsız. Bu onlar için çok sıkıcı bir nedendir. Bunun için bu kadar çok tablet ve tedaviler almak. Ama tek para maliyet olmadan ve doğal bir şekilde vücut korumak için çok kolay olduğunu biliyorum.

Bu şekilde bazıları aşağıda açıklanmıştır

1. Sağlıklı Gıdalar Yemek:

Sağlıklı ve besleyici yiyecek ve içecekler yemek vücudunuzun tesisatçısı ve güçlü tutar. Sağlıklı gıdalar büyüyen yağ vücudunuzun zarar vermez. Yani düzenli tutmaya çalışın.

2. Daha Fazla İçme Suyu:

İçme suyu çok vücut için gereklidir. Hepimiz Su insan vücudunun yaşam olduğunu biliyorum. Birçok dergi İnsan vücudu su ile oluşturulmuş ve onlar umutsuzca su ihtiyacı olduğunu açıkladı. Her insanın günlük su 10-15 bardak içmelidir. Yani, su içmek ve vücudun taze tutmak.

3. Gıdaların düşük miktarda atın:

Gıdaların düşük miktarda alarak sizin için hayati önem taşımaktadır kilo kaybı . Vücudumuz protein doğru miktarda gerekir. Eğer o zaman düşük verirsen vücut hasta olur. Yoksa verdi tam o vücudunuzun bırakır kalan tutarı tasarruf edilecektir. Birçok dini scripts işaret etti. Buna göre de hepsi küçük almak ve vücudun ihtiyacı ne aldığını anlattı. Science olması, bahsedilen
Vücut protein miktarı tam tuttu, beynimiz daha sonra anlar.

4. Önemsiz gıdalar kaçının:

Abur cubur vücudumuzun şişmanlık için ana sebebidir. Birçoğumuz yüksek kolesterol ve vücutta yağ oluşturur yağ kızarmış gıdalar yüksek miktarda yiyin. Yani vücudumuzdan abur cubur kaçınarak deneyin.

5. Düzenli Egzersiz:

Egzersiz mükemmel yapar. Jimnastik veya alan üzerinde egzersizler deneyin. Düzenli uygulama vücudun yağ gevşeyebilir.

Eğer kısa sürede sizin sonuç alırsınız bu kuralları muhafaza edin. Eğer uygulama için en iyi dilek. Kimse senin şişmanlık için ihmal edilmelidir.

.

Devamı Oku ...

Diyet Faktörleri ve Kanser Riski

Kalori ve yağ oranı yüksek diyetler sürekli artan kanser insidansı ile bağlantılı olmuştur. Diyet yağ için en güçlü olduğu, hangi meme ve kolon kanserlerinin gelişiminde katkısı olabilir. Bu ilişkinin kez gösterge farklı ulusal toplumlarda kanser insidansı ile yağ tüketimi karşılaştırarak geliyor. Örneğin, diyetsel yağ alımı ve meme kanseri sıklığı arasında güçlü bir kros korelasyon açıkça var. Bu tür korelasyonlar dezavantajı, ancak yağ alımı yanında çalışma kapsamında ülkeler arasında birçok farklılıklar olmasıdır. Örneğin, Japonya'nın istisna ve birkaç diğerleri ile, meme kanseri oranı yüksek olan ülkelerde de ekonomik gelişme düzeyi de yüksektir. Sonuç olarak, gayri safi milli hasıla ve meme kanseri insidansı arasında iyi bir korelasyon da var, bu da ekonomik kalkınmanın neden kanser belirtmek için alınmış olmamasına rağmen.


Diyet Faktörler ve Kanser Riski için Tablo:
Diyet Bileşen
Kanser Riski Etkisi
Yüksek yağ Kolon ve muhtemelen meme kanseri riskinde artış
Yüksek kalorili Obezite muhtemelen endometrium ve meme kanseri riskinin artması ile sonuçlanır
Kurutulmuş, tütsülenmiş ve salamura gıdalar Mide kanseri riskinde artış
Aflatoksin Mide kanseri riskinde artış
Vitamin A veya B karoten Akciğer ve diğer epiteliyal kanser azalması riski
C vitamini Mide kanseri riskinde azalma
E vitamini ve selenyum Artmış kanser riski ile ilişkili Yetersizlikleri
Lif Kolon kanseri riskinde azalma
Sebzelerden Azalmış kanser riski

Diyetteki yağ doğrudan artmış kanser insidansı ile ilişkili olduğu hipotezi deney hayvanlarında yapılan çalışmalar tarafından desteklenmiştir. Örneğin, göğüs kanserinin görülme bir yüksek yağlı diyet beslenir farelerde büyük ölçüde daha yüksektir. Öte yandan, bir dizi çalışma, aynı ulusal nüfus içindeki bireylerin tümör insidansı yağ alımı ilişkilendirmek için başarısız oldu. Örneğin, büyük bir çalışmada yaklaşık 90.000 Amerika Birleşik Devletleri kadın dahil.

Kanser neredeyse olan diyet olan diyet yağ olarak kalori sadece 30% bulunan kadınlarda daha yağ olarak kalori yaklaşık% 44 alan kadınlarda iki kat daha fazlaydı.

En azından bazı çalışmalarda istatistiksel olarak anlamlı olsa da, diyetsel yağ ve meme ya da kolon kanseri riski arasındaki ilişkiyi açıkça akciğer kanseri 20 kat artmış risk çok daha azdır ağır sigara içiciliği kaynaklandığından.

.

Devamı Oku ...

Diş Ağrısı Ve Nedenleri

Sağlıklı Dişler
Diş sağlığı sağlıklı beyaz dişler ibaret değil, bu bütün ağız sağlığı kapsar. Insanlar diş sağlığı hakkında duymak Çoğu zaman, onlar sadece boşluğu özgür ve temiz parlayan dişleri sahip hakkında düşünürdüm. Ancak, sağlıklı dişlere sahip olmak, size diş etleri ve dil de dahil toplam ağız sağlığı üzerinde yoğunlaşmak çok gereklidir. Sizin dişeti yanı sıra iyi olmak için ağız sağlığı oynamak için önemli bir role sahiptir. Vakaların çoğunda, diş etleri şişmiş ya da kanama olduğunda, bazı dişeti hastalığı nedeniyle neden olmalıdır. Ancak, dişeti problemleri sorumludur daha faktörler vardır. İyi bir ağız sağlığı istiyorsanız sakız sorunun nedeni hakkında unutarak, size diş ve diş etleri sağlıklı tutmak için adımlar atması gerekiyor. Aşağıda ağrılı diş etleri bazı nedenleri vardır.

Diş Ağrısı ve Nedenleri


Tekniği Fırçalama: Çoğu zaman, size diş Eğer basınç ve çok şiddetle onlara fırça gerekir temiz tutmak için olduğunu düşünüyorum. Ancak, diş hekimi göre dişlerinizi fırçalayın yol değildir. Diş Hekimleri basınç yavaşça değil dişlerinizi fırçalayın tavsiye ederiz. Dişlerin Dişetleri çok hassastır ve bu nedenle aşırı basınç onlara zarar ve dişeti problemlerine yol açabilir yumuşak dokularda oluşur. Ya bir elektrikli diş fırçası ya da tercihinize göre normal bir diş fırçası kullanabilirsiniz; dişlerinizi temiz tutmak büyük bir fark yapmaz. Sizin dişeti zarar vermez, böylece diş fırçasının kıl uçları künt olduğundan emin olun. Kıllar yumuşak naylondan yapılmış olmalıdır. Fırçalama iken diş ve diş etleri üzerinde fırça dairesel hareketlerle kullanmak daha iyidir. Bu dişlerin daha iyi temizler ve diş etleri üzerinde çok baskı vermez. Ileri geri fırça Hareketli diş etlerini ve kanamaya neden zarar görmesine neden olabilir.

Tekniği ipi: Diş ipi diş boşlukları gelen plak kaldırmak için bir günlük yemek sonrası gereklidir. Diş fırçası kılları normalde bu nedenle bu noktalar ulaşmak ve yok, ipi yardımıyla temizlemek gerekir. Diş ipi üzerinde herhangi bir kötü etkileri önlemek için, bu da kullanımı sırasında yumuşak olması gerekmektedir. Yavaşça dişlerinizin arasına taşıyın.

Dişeti Hastalıkları: Periodontal hastalıklar dişeti hastalıkları veya insanlar arasında çok yaygın hale gelmiştir. Nüfusun yaklaşık 3/4th küçük ya da ağır biçimde dişeti problemleri muzdariptir. Ancak, bunların yüzde 80 ila yüzde 85 kolayca tedavi edilebilir, normal sorunları var. Bunlardan istirahat uygun tıbbi bakım ve tedaviye ihtiyacı ciddi dişeti problemleri muzdarip. Dişeti Bu ciddi hastalıklar periodontitis olarak adlandırılır. Bu gibi durumlarda ana nedeni plak olduğunu. Plak bilgisizlik dolayı dişler üzerinde oluşturulur. Eğer doğru ağız hijyeni devam etmezseniz, plaklar dişlerinizi üzerinde gelişebilir. Bunlar dişeti saldırı ve inflamasyona neden olur bakterileri vardır. Şişmiş, kırmızı ve kanamalı dişetleri ile sonuçlanır. Gingivit muzdarip insanlar olarak, ağrılı olmayabilir ama diğerleri için şiddetli ağrıya neden olabilir. Zaman içinde de tedavi eğer onun erken aşamasında Gingivitis tedavi edilebilir. Zamanında tedavi edilmezse, bu diş kaybına neden olabilir. Bu tür bir sorun yaşıyorsanız, bir diş hekimine danışmak daha iyi olurdu.

Sizin diş ve diş etlerinde sağlıklı çalışması için aşağıdaki ipuçlarını uygulayın.
· Düzgün fırçalama tekniğini kullanarak günde iki kez dişlerinizi fırçalayın
· Kadar su içebilirsiniz içiniz. Bu diş üzerinde bakteri eylemi engeller.
· Tütün ürünleri kaçının
· Diş ipi diş üzerinde plak gelişimini önlemek için de önemlidir
· C vitamini ve kalsiyum size diş etleri sağlıklı tutmaya yardımcı olacaktır içeren dengeli bir diyet.
· Stres hormonu olarak gereksiz stres kaçının etleri dahil olmak üzere, vücuttaki iltihabı neden olabilir.

Eğer yukarıda bahsedilen ipuçlarını takip ederseniz, ağrılı diş etleri nedenlerini önlemek mümkün olacaktır.

.

Devamı Oku ...

Kara Noktalar ve Lekeler İçin Ana Telafiler

Cilt Lekeleri
Hiper pigmentasyon koyu cilt lekeleri için nedenlerinden biridir. Deri sert hava koşulları veya kirliliğe maruz kaldığında, bu yüz ve dış çevre koşullarına maruz kalması vücudun diğer kısımlarında koyu lekeler oluşturabilir. Ciltteki melanin oluşumu artan yaşla birlikte azalmaktadır gibi diğer durumlarda, yaşı da, bunun için bir neden olabilir. Akne aynı zamanda cilt üzerinde koyu lekeler için bir neden oluşturur. Ancak, her zaman olmaz. Akne Çoğu zaman cilt üzerinde bir iz bırakmadan kaybolur. Diğer durumlarda, akne el ile sık sık dokunulduğu zaman, onu daha da enfekte yapmak ve o iyileşince bir iz bırakabilir.

Bazen de ayakları üzerinde koyu lekeler alabilirsiniz. Bu cilt sorunu bir türüdür. Bu 40 yaş geçti hem açık tenli veya koyu tenli bir kişi olur. Böylece, bacaklar üzerinde kahverengi lekeler aslında karanlık noktalar değildir, ancak belirtileri yaşlanma. Eğer büyüdükçe, vücudunuzun daha fazla melanin üretmeye başlar, hangi cilt karanlık sorumlu bir pigmenttir. Sun noktalar da ayakları üzerinde koyu lekeler için bir neden olabilir. Aşağıda koyu lekeler için bazı ev ilaçları tartışılmıştır.

Kara Noktalar için Ana Telafiler

Eğer kara noktalar giderilmesi için kullanabileceğiniz bazı basit ev ilaçları vardır. Bir soğan rendelenir ve tülbentten geçirilerek suyu sıkmak. Şimdi soğan suyu, sirke, iki çay kaşığı hakkında eklemek. Pamuklu bir tomar batırın ve etkilenen oylandı yüzünüzde noktalar sıvı uygulanır. Size bazı sonuçlar görene kadar günde iki kez bu sıvı uygulayın.

Başka bir yöntem yumusayana kadar nohut 1/3 su bardağı kaynamakta olan. Bundan sonra, bir miktar su ile ezin kadar. Bu nohut ve sudan oluşan bir macun elde ölçüde su ekleyin. Kahverengi lekeler üzerine bu hamur uygulayın ve kadar kurur bırakın. Bu kurudu alır sonra, ılık su ile yıkayabilirsiniz. Bu günlük tekrarlayın ve karanlık noktalar aydınlatılır alacak gibi, yüzünüzün görünümünü bir değişiklik göreceksiniz. E vitamini Eğer yüzünüzde koyu lekeler kaldırmak için olabilir iyi bir ekidir. Hap şeklinde o var ya da yüzünüzde bazı E vitamini ile zenginleştirilmiş krem ​​uygulayabilirsiniz ya. Yüzünüzde hindistan cevizi yağı veya hint yağı uygulamak da akne etkisini hafifletmek için yardımcı olabilir.

Kara noktalar da sık sık güneş çıkmalıyız insanların güneş ışınlarının neden olabilir. Güneşin bir etkisi olarak, karanlık noktalar sürekli güneşin UV ışınlarına maruz kalan bölgelerde görünebilir. Eğer güneşte dışarı olsun önce yüzünüzde bir güneş koruyucu losyon uygulamak zararlı güneş ışınlarından kendinizi korumak için çok yardımcı olabilir. Güneş ekran krem ​​düzenli kullanımı UV ışınlarının diğer etkilerinden cildinizi güvende tutacak. Ancak, bu minimum SPF 15 sınıf bir güneş ekran losyon kullanın ve evden çıkmadan vücudun tüm maruz kalan parçalar, 20 dakika uygulanması gerektiğini gereklidir.

Koyu lekeler için başka çare kara noktalar var vücudun tüm açık bölümlerinde lor başvurabilir. Bu noktalar hafifletmek için yardımcı olacaktır. Aynı zamanda cildinizi yumuşatmaya yardımcı olur. Hatta, soğan ve limon ile bir macun yapmak ve yukarıda anlatıldığı gibi aynı şekilde kullanabilir. Vücudunuzun üzerinde koyu lekeler hafifletmek için yardımcı olarak meyan düzenli alımı da yararlı olabilir. Soya cildi güneş hasarı onarmak için inanılır gibi, kremler ve soya kullanan nemlendiriciler kullanın. Ayrıca bal salçası, limon suyu kullanın ve koyu lekeler hafifletmek için lor olabilir. Yüzünüze sürün ve kurumasını sağlayınız. O kurur sonra, soğuk suya batırılmış bir pamuk tıpa ile yıkayın.

Kara noktalar için bu ev ilaçları size yardımcı kanıtlamak umuyoruz.

.

Devamı Oku ...

Uyluk Üzerindeki Selülitlerden Kurtulun

Çoğunuz çünkü topaklı, çukurlu uyluk ve alt rahatsız. İçinizden bazıları kısa etekler ve yüzmek giyim giyen çıkın olabilir. Bu topaklar ve çukurlu cilt arkasındaki nedeni selülit denir biliyor musunuz? Biz uyluk selülit kaybetmek için bu ipuçlarını sunmak.

Bu selülit nesil dolaylı kilo artışı ile bağlantılıdır. Sizin yaşam tarzı ve beslenme alışkanlıkları selülit nesil için hemen hemen tüm kredi var. Gibi pelvik bölge, bacaklarda veya karın gibi bir kadının vücudunun çeşitli yerlerinde oluşabilir cilt Bu çukurlaşmayı için diğer bazı nedenleri vardır.

Selülit fiziksel bir nesne, ama değişti görünüm için bir ad değildir. Bu cildin görünümünü değiştirir ve bazen peynir deri veya portakal kabuğu deri denir. Bu sendrom, yaşam sonrası pubertal evre içinde kadınların yaklaşık% 80 etkiler. Yağlar belirli türde nedeniyle, kadınlar erkeklere göre bu sendromu daha yatkındır.

Nedenleri

Yaşam ve Diyet: Yaşam tarzı ve diyet selülit oluşumunu yardımcı olabilir
Hormonal Yönleri: Tiroid hormonları, prolaktin, insülin veya selülit oluşumunda hayati bir rol oynamaktadır hormonların bazıları.
Genetik: Yeni araştırmalar, genetik ve selülit arasında bir bağlantı olduğunu göstermektedir. Selülit cinsiyet ya da ırk ile ilişkili olabilir.

Uyluk üzerinde Selülitlerden Kurtulmanın İpuçları

Yaşam Tarzı: Stresli yaşam ve örgütsüz yaşam tarzınız selülitin oluşturmak üzere bir araya geliyor. Egzersiz günlük hayatın önemli bir yönüdür. Egzersiz atlamayın. Bir sabah yürüyüş kolay ve uygun sağlıklı bir seçenektir. Bir yürüyüş olduğunu ve en az yarım saat yürümek emin olun. Ayrıca yoga deneyebilirsiniz. Bu egzersiz en basit ve en etkili şeklidir. Ayrıca kardiyo egzersizleri deneyebilirsiniz.

Diyet: Diyet kontrolü herhangi bir ilaç veya tedavi son derece gerekli ve önemli bir parçasıdır. Uygun bir diyet pek çok usulsüzlük sizi uzak tutabilirsiniz. Yeterli su ve lif tüketimi selülit büyüme kesebilirsiniz. Yeşil yapraklı sebze ve diğer lif bakımından zengin gıdalar yemek dahil edilmelidir. Ton balığı, çilek, yağsız süt, vb gibi düşük yağlı gıdalar, yemekler girmiş olmalıdır. Mayonez, peynir ve tereyağı hayır deyin.

Anti-Selülit Kremler: Bu kremler kafein, A vitamini ve Retinol A. Retinol içeriği sahip bir cilt elastikiyetini artırır ve kan akışını arttırır. Bu kremler kullanım kılavuzları ile gelebilir. Bu kremler 4 ila 5 ay içinde etkisini gösterir. Anti-selülit kremleri daha iyi gerçekleştirmek için unutmayın, vücudunuzda yeterli su olmalı. Yani bol su içmek.

Tatlılar kaçının: Şeker yüklü şeyler nedenlerinden biri olabilir. Tatlılar azaltın; yerine bal kullanabilirsiniz
Masaj Terapi: Eğer kaplıcalara gitmek istiyorsanız, masaj terapisi deneyin. Masaj geleneksel veya modern araç ve tekniklerin kullanımı ile olabilir. Uygun bir masaj tüm atık ve vücudun zehirli elementler yıkayın edebilirsiniz. Bu genel kan akışını geliştirmek için yardımcı olur.

Vücudunuzdaki kan akışını cildinizin tonunu ve kalitesini tanımlar. Vücudun toksinleri dışarı Fırlatma cilt ile ilgili konularda için anahtardır. Siz bu süreci yardımcı olmak için yeterli su ve ter içmek gerekir. Şeker içermeyen ve yağsız gıdalar öncelikli olmalıdır. Orada selülit mücadele için birçok ilaçlar vardır ve en önemli sizin belirlenmesidir.

.

Devamı Oku ...

Meme Kanseri Nedenleri


Kanser bunların bazı yaygın şeyler hastalıkların grup ile ilgilidir. Onlar hayatın temel birimi olan hücre geliştirmeye başlayacağız. Hücreleri kansere yakalanma üzerinde tahrip edilmektedir. Meme kanseri, çoğunlukla kadınlarda görülür kanser gibi bir türüdür. Genellikle 35 yaşın altındaki kadınlarda meme kanseri eğilimli değildir. Ama 40 ve 50 yaş üstü kadınlarda son derece açıktır. Aynı zamanda, erkek görülebilir fakat dişi ile karşılaştırıldığında vaka sayısı daha az olduğu bildirilmektedir.

Bir kadının meme loblar ve oluklar oluşur. Meme kanserinin en yaygın türü duktal karsinom olduğunu. Başka bir tip lobules doğar obular karsinomdur. Meme kanseri meme dışında kendisi çoğalmaya eğilimi vardır. Bu vücutta yayılıyor başladığını açık bir göstergesidir. Meme kanseri için risk faktörü yüksek kadınların yaşı ile ilişkilidir. Olasılık onlar yaşlandıkça artar. Meme kanseri olan bir kişisel geçmişi bir saldırı şansını artıracaktır. Ayrıca genetik değişiklikler bu yol açabilir. Aile bir geçmişi var, şans belirgindir. Genç yaşta tedavi edildi ve radyasyona maruz kalan kadınlar şansını geliştirmek ve 30 yaşından sonra ilk gebelik taşıyan, aynı zamanda meme caner eğilimli olabilir.



Periyodik testler bunlar ileri yaşlara yaklaşırken kadınlar için yapılmak zorundadır. Bir mamografi testi bile belirtiler hissettim önce kanser hastalığı tanımada yardımcı olabilir. Memeler şeklinde değişiklikler de açık bir göstergesidir. Ama büyüdükçe değişiklikleri belirgin olduğunu hatırlamak gerekir. Bu nedenle bir klinik deney yeterli olacaktır. Erken teşhis ve tedavi hastalığın hızlı kür yardımcı olacaktır. Tedavi yöntemi ağır yaşı, menopoz durumu, genel sağlık ve memelerin büyüklüğüne bağlıdır. Bu önleyici olmak her zaman daha iyidir. Meme kanseri vakalarının artan bir not vardır. Bu nedenle kadınlar sağlıklı kalmak için sürekli klinik testlerini yaptırmalıdır. Nasıl önlenebileceği konusunda çok farkındalık ve bilgi meme kanseri vakalarının sayısının azaltılmasında yardımcı olabilir.

.

Devamı Oku ...