Reklam Alanı

11 Mart 2013 Pazartesi

Ruh Sağlığı Hemşireliği Nedir


Ruh sağlığı hemşireliği bakım ve zihinsel engelli kişilere yardım, psikiyatri Delves hemşirelik alanıdır. Bir akıl hastası bireysel tedavi uygulamadan yanı sıra bakım, empati, şefkat ve destek bir sürü gerektirir. Akıl hastaları sıklıkla damgalanmış olduğundan, onları destekleyen ve onlara önemli hissettiren hastanın hisher hastalık öncesi vardı normale döndürür.

Yaygın ruhsal bozukluklar, Alzheimer, demans, bipolar bozukluk ve epilepsi sayılabilir. Zihinsel rahatsızlıkların tam listesi ruh sağlığı hemşireleri ve psikiyatristler için talepte bir artış olduğunu yavaş yavaş böylece azaltıyor ruh sağlığı ile ilişkili Ruhsal hastalıklarla damgalanma Tanısal ve İstatistiksel El Kitabı bulunabilir.



Bir ruh sağlığı kariyer kişisel tatmin edici ve çok kompleks ve insan zihninin ile ilgili karıştırmak gibi zorlu olsa da mali onun perks vardır. Bu alanda uzmanlaşmış Hemşireler bir doktor.Mental sağlığı hemşireleri saldırgan hastalar idare edebilmek için insan davranışlarını kusursuz bir bilgiye sahip olması gerekir gibi başlıklar aynı sayıda olması yanında üzerinde 80.000 $ dolar bir yıl kazanç olarak kote edilmiştir. Bir ilaç bilerek ek olarak konuşma ve yazma, dinleme, iletişim ve etkileşim becerilerine sahip olması gereken bir ruh sağlığı hemşire olmak polis veya diğer ilgili authorities.To ile uğraşırken onları yararına olacak Onlar da hukuk bilgisi olması gerekir ve anatomi. Bir de, çünkü ele alınan hasta doğa empatik ve anlayışlı olması gereklidir. Akıl hastaları, banyo gibi sıradan görevler yapıyor tımar veya boş zaman faaliyetleri yapan yardıma ihtiyacım var.

Onlar herkes öylesine bir hemşire yargılayıcı olmadan onları dinlemek için hazır olmalıdır gibi düşüncelerini ifade etmek gerekir. Hemşire ayrıca iyileşme sağlamak amacıyla tedavi ile hastaların desteklemek için hazırlıklı olmalıdır. Böylece bir o / o bir ruh sağlığı hemşire olmak gerektiğini ve sadece bunu neden dört yıllık lisans eğitimi kursu gerektiren bir ruh sağlığı hemşiresi olma money.The kariyer nedeniyle dikkatle düşünmeli ve bir hemşire olmak. Müfredatı biyoloji, hemşirelik teorisi, damgalanma, ayrımcılık, hukuk ve politika, psikoterapi, gelişim psikolojisi, takım çalışması ve bakım yönetimi içerir. Bundan sonra, anAdvanced Pratik Kayıtlı Hemşire (APRN) veya Psikiyatri Ruh Sağlığı Hemşire Uygulayıcı (PMHNP) olmak için bir master derecesi gerekiyor.

Gelişmiş Pratik Kayıtlı Hemşire (APRNs), Müşterileri değerlendirmek sağlık planları oluşturmak ve tüm hastaların ihtiyaçlarına sağlamak yiyecek ve içecek. Ayrıca hastanın ailesi ile tanışmak ve tüm tarafların ve sorumlu doktor arasındaki iletişimi yardımcı olur. Buna ek olarak, danışma oturumları için düzenleme ve grup terapisi sessions.A PMHNP bir hastanın ruh sağlığını iyileştirmek yanında hastanın fiziksel sağlığının iyileştirilmesi konusunda endişe duymaktadır çalıştırabilirsiniz. Birçok hasta ilaç veya ruh sağlığı hemşireliği deneyimi olan alcohol.A Kayıtlı Hemşire ile kendi kendine ilaç deneyin Ruh Sağlığı (CNS-PMH) sınav sertifikalı Hemşire Uzmanı oturabilir çünkü PMHNP da madde kötüye danışma bilmesi gerekir. Bu sertifika bir ücret artışı elde bir yardımcı olabilir. Online bulunabilirlik, bazı ruh sağlığı hemşirelik programları da vardır.

0 yorum:

Yorum Gönder