Reklam Alanı

14 Ekim 2012 Pazar

Gözler için Kozmetik Cerrahi

Göz EstetiğiGenellikle gözlerin telaşlı yaşam yükünü zorunda. ve onlar size çanta ve ayrıca fazladan deri kaldırmak için yardımcı olacak bir Eyelift veya Blefaroplasti gerekebilir.

Şimdi hastalar tekniğin bilinen durumuna hiç ilmek lazer transkonjonktival blefaroplasti vermek mümkündür. Karbon di oksit işlemi gerçekleştirmek için kullanılan ve çanta ve aynı zamanda yenilenmiş ve doğal bir görünüm verir şişlik kaldırmak için özel bir teknik yoktur. Yağ alt göz kapağı kaldırılır ve bu kapak arkasından gelen lazer yardımıyla yapılabilir.
İşte cilt hiçbir kesim gerekli ve tek bir yara görünür durumdadır. Genellikle birkaç gün içinde büyük ölçüde yenilenmiş bir görünüm morarma ve bu sonuç yoktur. Üst göz kapaklarında kırışıklık gizlidir ince bir kesi yardımıyla kaldırıldı cilde sahip. Lazer tedavisi genellikle morarma ve normal bir hasta on gün içinde normal aktivitelerine geri almak için bekleyebilirsiniz.

Bu çok doğal bir görünüm ve bir Cosmetic surgery for the eyes çoğu prosedürü yapılmış olduğunu fark yoktur. Hastanın normalde genç görünüyor, yenilenir ve çok dinlenmiş. Yardımcı işlemler gerçekleştirilir ve bu endoskopik alın ve ayrıca kaş kaldırma dahil vardır. Karbon di oksit yardımı ile yapılır ve bu kırışıklıkların kaldırır ve aynı zamanda bir pigment değişiklik sahip bir lazer yüzey vardır. Bunlar normalde cerrahi girişimler paketinin ofisinde yapılan işlemlerdir. Bunlar normalde lokal anestezi kullanabilirsiniz. Intravenöz sedasyon bir sürü verir ve bu konfor ve güvenlik bir sürü garanti sertifikalı bir anestezist vardır.

Göz kapağında bir kırışık oluşturmak ilgilenen ve bu bir çift göz kapağı operasyonu denir hastalar vardır. Bu prosedür nispeten kolay bulmak genç hastalarda vardır. Böylece dikiş yeni bir kırışık oluşturmak amacıyla göz kapağı içine geçirilir. Kırışıklıkların çok hassas ve hassas bir şekilde yerleştirilmiş olmalıdır. Normalde sonuç kalıcıdır ve hastalara ekstra bazı cilt kaldırmak için gereklidir. Bu normalde karbon dioksit ile lazer tedavisi yapılır ve bu etrafında 16 yıldır kullanılmakta olan bir süreç olduğunu. Bu morarma neden olabilir ya da bu işe dönmek ve günlük yaşam için geri almak yardımcı olabilecek bir süreçtir bu yüzden siyah ve mavi işareti yaratmaz bir lazer ameliyattır. Alt göz kapaklarında bir sorun vardır ve yaş ile çok üzgün ve yorgun bir görünüm verir yağ bir çıkıntı vardır. Alt göz kapaklarında kaldırılır herhangi bir cilt istiyorum ve böylece göz kapağı iç kısmı aracılığıyla yapılır lazer yaklaşım var olmayan birçok Asyalı hastalar vardır. Bu transkonjonktival blepharoblasty denir. Normalde morarma veya herhangi bir siyah ve mavi işareti yoktur. Kurtarma normalde bir hafta içinde beş gün içinde yapılır. Keseceksiniz değilse o zaman orada gerçekten hiçbir yara izi olduğu.

Bazen üst göz kapaklarında sarkma sonucu sarkık kaş veya alin olduğunu. Bu durumda, kapakların işletilmektedir ve bu sadece bir hoş bir görünüm vermek değildir. Bu minimal bir ve orta yüz germe bulunur. Bu normalde sarkma kaşları yükseltir ve aynı zamanda göz kapağı gelen aşırı deri kaldırır ve aynı zamanda alnına kırışıklıkları yatay dışarı alır. Bu kaslar kaşları yükseltmek neden olur.

Bu saç çizgisi arkasında yalan ve tamamen görünmez izleri neden kesiler ile yapılan bir işlemdir. Normalde hiçbir morarma ve biri beş ila on gün sonra işe geri alabilirsiniz. Bu normalde bir saat sürer ve lokal anestezi ile yapılır ve intravenöz sedasyon ile gerçekleştirilen bir işlemdir. Bu, normal olarak, bir üst kapak cerrahisi ya da bir alt kapak cerrahisi ya ile kombine edilir. Bu daha sonra yüz gençleştirme toplam yol açar.

Göz kozmetik cerrahi çok gözlerin iyi bakmak yapmak için kullanılır.

0 yorum:

Yorum Gönder