Reklam Alanı

14 Ekim 2012 Pazar

Hamileler İçin Sağlık İpuçları

hamile sağlıkHamile kadınlar özellikle sağlık sigortası ve diyet ihtiyaçları vardır. Onlar kendi 2 kişilik, ama onların karnında büyüyen olduğunu yenidoğan için yiyorsanız. Onlar sağlıklı bir diyet yemek muhafaza ediyoruz emin olmak istiyorum diye. Bu tükettikleri şeyler bakmak için hamile kadınlar için gereklidir. Örneğin, doktorlar hamilelik boyunca alkollü içecekler sıkı kaçınma öneriyoruz.

Aynı zamanda folat takviyesi dikkate almak önerilir. Folat çok örnekte B vitaminleri, kalsiyum gibi mineraller, vb diğer önemli besin gibi, prenatal vitamin yapmak hemen hemen her üst kalitede kurulmuştur
Hamile olmanın bazı belirtileri geçiyor, hamile kalmaya çalışıyorsanız, ya da aslında hamile ediyorsanız, bir diyet tüketmek gerekir. Birkaç hafta geçmesi nedeniyle vücutta birçok değişiklik yaşıyoruz. Gevşeme sürü almak için emin olun. Yorgunluk hamile kadınlar için çok yaygın bir sorundur. Oluşumu bir insan varlığı üretmek için çalışma yapmayı gerektiren birçok ile ilgileniyor. Tamamen şaşırtıcı bir şey yok. Ve ayrıca hiçbir Açıkçası yapmanız gereken, bir dinlenme hak. Yani, birçok mola almak daha düşük oturup, size mümkün olsanız bile her gün dinlenmek.

Siz ve bebeğiniz hem hamileliği aşamaları boyunca daha fazla kalori gerektirir. Bazı doktorlar her gün boyunca 300 ek kalori tüketmek gerekir tahmin ediyoruz. Sadece ek kalori sağlıklı yemekler değil, sağlıksız gıdalar kaynaklanan emin olun. Bu ilave beslenmeye gerek beri bazı doğum öncesi vitaminlerini almaya ancak eğer bu dürtüler azaltılabilir olabilir, çağrısı sahip olmak tamamen normaldir. Sen vücut çocuğunuzun büyüme yardımcı olmak için, ilave beslenme ihtiyaçları ve istiyor, bu yüzden yoğurt, meyve, kepekli çörek, sebze, vb örneğin sağlık yemek yiyin.

Sigara kaçının ve bunları duman olanlardan. İkinci el duman iyi bir fikir değil yanı sıra gelişmekte olan bebek için olabilir. Ayrıca her türlü kimyasallardan uzak durun. Kullanmaktan kaçının, belki nefes veya herhangi bir taze boya civarında olması, sert bileşikleri, böcek ağız spreyleri ve pestisit spreyler, ot cinayetler, ya da örneğin bireyler için herhangi bir ciddi kimyasal temizlik.

Her gün bazı hafif egzersiz edinin. Yürüyüşe çıkarak egzersiz büyük bir türüdür. Bu da kan akan almak ve vücudun içindeki oksijen seviyesi artacaktır. Herhangi bir mekik veya egzersizi veya mide egzersizleri kaçının. Ve herhangi bir ağır kaldırma yapmak sakınmak.
Düzenli hemşire veya doktor ile konuşun. Hamile kadınlar yaşamlarının zaman benzersiz bir miktarı ile ilgileniyor ve kendinizi özel iyi özeni özel ihtiyaçları, özel yemek rutin, özel vitaminler, vb ettik böylece sağlıklı bir birlikte sağlıklı bir hamilelik olacak bebeğim.

0 yorum:

Yorum Gönder