Reklam Alanı

14 Ekim 2012 Pazar

Yasmin doğum kontrol hapı nasıl kullanılır?

Tüm dünyada aile planlamasına mümkün mertebe önem verilmekte ve istenmeyen gebeliklerin oluşmasını önlemek için çeşitli korunma yöntemleri sunulmaktadır. Yasmin doğum kontrol hapı da tüm dünyada kendini kanıtlamış güvenli korunma yöntemlerden biri olmakta ve sağlıklı ilişki sürdürülmesine yardımcı olmaktadır. Yasmin doğum kontrol hapının doğru kullanımını sağlamak için hazırlamış olduğumuz makaleye göz gezdirin.







Yasmin doğum kontrol hapı nasıl kullanılır?


Hamile kalmayı önleyen yasmin doğum kontrol hapının hekiminizin size önermiş olduğu şekilde kullanılması en doğru kullanım yöntemidir. Gerekli kullanım dozu ve süresi doktorunuz tarafından en uygun şekilde verilmiş olacağı için kesinlikle hekime danışmadan yasmin kontrol hapını kullanmaya kalkmayın.

Eczaneden satın alabileceğiniz yasmin doğum kontrol hapı, ilaç paketinin üzerinde yazan şekilde kullanılmalıdır. Ekseri her gün kullanılan yasmin doğum kontrol hapı aynı saatte bir miktar su ile içilmektedir. 21 gün boyunca 1′er adet olmak üzere yasmin doğum kontrol hapı alınır.

Yasmin doğum kontrol hapına başlamak için en uygun zaman adet gününüzün ilk günüdür. Eğer daha önceden kullanmış olduğunuz bir doğum kontrol ilacı yoksa Yasmin doğum kontrol hapı adetin 1. günü en geç te 5. günü alınmaya başlanmalıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder